1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Lidl Srbija je uspešno sproveo još jednu Lidl Plus nagradnu igru, Lidlovi sladoledi Bon Gelati & Gelatelli doneli su 70 vrednih nagrada učesnicima igre, uključujući vaučere za kupovinu u Lidlu, zvučnike, vaučere za vikend u Fruškim termama i glavnu nagradu, Vespa skutere.

Svi potrošači koji su u periodu od 05.06.2023 do 30.06., pri kupovini u Lidl prodavnicama, potrošili minimum 500 dinara na sladolede Lidlovih brendova Bon Gelati i Gelatelli i tom prilikom skenirali svoju Lidl Plus aplikaciju, ostvarili su pravo na učešće u nagradnoj igri i dobili mogućnost da osvoje 50 vaučera za kupovinu u Lidlu vrednosti od 15.000 dinara, 10 bežičnih JBL zvučnika, 6 porodičnih paket vaučera za Fruške terme i 5 Vespa skutera.

„Zahvaljujemo se potrošačima na odazivu i učešću u još jednoj Lidl Plus nagradnoj igri, u nadi da su se proteklih mesec dana rashladili Lidl Bon Gelati & Gelatelli sladoledima i među njima pronašli svoje favorite“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Jasmina Šrndić.

Srećni dobitnici Vespa skutera primiće osvojene nagrade u narednom periodu. Dva skutera odlaze u Beograd, a po jedan skuter u Valjevo, Suboticu i Čačak.

Kao i do sada, nagradna igra je sprovedena putem Lidlovog programa lojalnosti, Lidl Plus aplikacije za mobilne telefone. Lidl Plus aplikacija svim korisnicama obezbeđuje znatne uštede prilikom svake kupovine, različite pogodnosti i benefite na nedeljnom nivou, a ovaj put je donela i vredne nagrade.

Oglasi

Spisak svih dobitnika nagrada Lidl Plus Bon Gelati i Gelatelli nagradne igre, nalazi se na zvaničnom sajtu www.lidl.rs.
www.lidl.rs/c/jos-sladi-uz-lidl-plus-nagradnu-igru/s10022657

Trenutačno je aktivna jedna Lidl nagradna igra, a sve Lidl nagradne igre i konkurse pratite putem naše stranice na www.nagradneigrers.com/tag/lidl/

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!