Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Glavna nagrada, automobil Fiat 500 Dolcevita, je 16. septebra uručena Mileni Milović, stanovnici Pančeva, ispred Lidl prodavnice u njenom gradu u kojoj je srećna dobitnica skenirala svoju Lidl Plus aplikaciju. Osim toga, dodeljene su brojne druge nagrade, čak 10 Samsung televizora i Iphone telefona i 500 nagradnih vaučera u vrednosti od 1.500 dinara za kupovinu u Lidlu.

„Prilikom svakodnevne kupovine, preko Lidl Plus aplikacije, saznala sam za nagradnu igru i nisam ni slutila da ću upravo ja biti srećna dobitnica ovog divnog automobila. Ovo sad nije samo prodavnica u kojoj kupujem namirnice koje najviše volim, poput sladoleda i krofni, već je sad i moja srećna prodavnica koju ću još češće posećivati“, izjavila je dobitnica nagrade Milena Milović.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

„Lidl Plus 2022“ nagradna igra trajala je od 18.07 do 14.08. i tom prilikom su svi korisnici Lidl Plus aplikacije mogli da učestvuju u nagradnoj igri ukoliko u bilo kojoj od Lidl prodavnici potroše bar 999 dinara, na kasi skeniraju svoju aplikaciju, a potom pošalju „digitalnu markicu“.

Lidl Plus aplikacija, dostupna je putem Google Play-a, Apple Store-a ili AppGallery-a za besplatno preuzimanje, uz pomoć koje svaki potrošač lako dolazi do popusta. Za lakše korišćenje aplikacije, Lidl je i uveo internet u svoje prodavnice kao benefit koji je potpuno besplatan i bez vremenskog ograničenja, a može se koristiti sa svih uređaja.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 63 prodavnice u 35 gradova širom zemlje. 
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments