2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Pogledaj ostale aktivne Lidl nagradne igre na linku www.nagradneigrers.com/tag/lidl

Lidl nagradna igra „Tvoje mišljenje vredi“ traje od 01.01.2024. do 31.12.2024. Nagradna igra se sprovodi svakog meseca i počinje svakog prvog u mesecu u 00:00 h i završava se svakog poslednjeg dana u mesecu u 23:59 h
Spisak nagrada u oktobru pogledajte ispod.

Nagrade:

Svaki mesec:

  • 1 x robna nagrada meseca i vaučer za kupovinu u Lidl-u u vrednosti od 5.000 RSD
  • 9 x vaučer za kupovinu u Lidl-u u vrednosti od 5.000 RSD

Glavna nagrada u martu:

Oglasi

Od 01.03.2024 do 31.03.2024 osvojite:

  • 1 x usisivač za mokro i suvo usisavanje i vaučer za kupovinu u Lidlu u vrednosti od 5.000 RSD
  • 9 x vaučer za kupovinu u Lidlu u vrednosti od 5.000 RSD

Pravo učešća

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako punoletno lice koje je na dan početka konkursa u tekućem mesecu punoletno, sa prebivalištem u Srbiji.

Kako učestvovati?

  1. Preduslov za nagradni konkurs je učešće u anketi o iskustvu sa kupovinom na internet stranici www.lidl.rs/tvoje-misljenje
  2. Nakon što odgovorite na sva pitanja, imate mogućnost učestvovanja u konkursu i to klikom na opciju „Da, želim da učestvujem u nagradnom konkursu. Pročitao/la sam uslove učešća i obaveštenje o obradi podataka i prihvatam ih.“
  3. Odgovorite na pitanje u tom mesecu

Unesite grad u kome želite da pronađete Lidlovu prodavnicu. Prodavnice će se označiti na karti, a videćete i njihov popis sa strane. Izaberite prodavnicu i recite nam svoje mišljenje.

Napomene:

Oglasi
Oglasi
  • Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu za tekući mesec.
  • Jedan učesnik, koji se identifikuje preko jednog broja fiskalnog računa, imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu tokom nagradnog konkursa u toku tekućeg meseca. 
  • Ukoliko se učestvuje više puta u toku jednog meseca ili ako se daju lažni podaci prilikom prijavljivanja, Lidl ima pravo da prijavljene učesnike isključi iz nagradnog konkursa. 

Odabir dobitnika

Među svim učesnicima u nagradnom konkursu u toku jednog meseca, bira se 10 pobednika. Pobednike bira žiri organizatora do 15. u narednom mesecu za nagradni konkurs u prethodnom mesecu.

10 učesnika čiji odgovori budu najpribližniji tačnom odgovoru osvojiće nagradu. Ukoliko dobijemo više istih odgovora, dobitnici će biti određeni prema pravilu ko je bio najbrži u davanju odgovora.

Objava dobitnika

Imena pobednika se objavljuju na stranici www.lidl.rs svakog 16. u mesecu za nagradni konkurs u prethodnom mesecu.

Dodela nagrada

Pobednik se obaveštava u roku od 7 dana od donošenja odluke o pobedniku i to putem dostavljenog broja telefona. Ukoliko nije moguće stupiti u kontakt sa pobednikom putem telefona, obaveštenje o pobedi će biti poslato putem emaila.

Vaučeri i nagrada se šalju na dostavljenu adresu u Srbiji.

Nagrada se ne može zameniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu, niti prebaciti na drugo fizičko lice. Pobednici ne mogu zahtevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima.

Ukoliko se pobednik ne javi u roku od 7 dana od obaveštenja putem maila, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći pobednik.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.lidl.rs/tvoje-misljenje

Lidl nagradna igra traje do 31.12.2024, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!