1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj

Trajanje:

Lidl nagradna igra sa sladoledima Bon Gelati & Gelatelli traje u periodu od 05.06.2023. godine do 30.06.2023.

Nagrade:

 • 5 x VESPA SPRINT 50 4T SPORT
 • 5 x Vaučer za paket Pravi porodični vikend u Fruškim termama (dve noći za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina)*
 • 10 x JBL bežični zvučnik CHARGE 5
 • 50 x Vaučer za kupovinu u Lidl objektima

Ukupan broj nagrada: 70

* Vaučer za paket pravi porodični vikend u Fruškim termama podrazumeva:

 • Period boravka: dve noći
 • Broj osoba: dvoje odraslih sa dvoje dece do 12 godina
 • Usluga: Polupansion
 • Korišćenje wellness i spa centra
 • Korišćenje vodenog sveta – 8 termalnih bazena
 • Korišćenje sauna sveta (pristup starijima od 14 godina)
 • Gratis bezalkoholni mini bar
 • Parking mesto za goste hotela u garaži hotela Fruške Terme
 • Igraonica za decu u sklopu „Inspiracija“ bara
 • Vaučer se može iskoristiti do 31.12.2023. godine u bilo kom periodu izuzev za vreme praznika (novogodišnji praznici i Dan primirja) osim u slučaju da dobitnik sam doplati razliku u skladu sa cenovnikom hotela Fruške terme.

Pravo učešća

Pravo da učestvuju u Nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod priređivača nagradne igre, kao ni u marketinškim agencijama koje je Priređivač angažovao za organizaciju i promociju Nagradne igre, niti članovi njihovih najužih porodica (bračni drugovi, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Kako učestvovati?

 1. Uživaj u Bon Gelati i Gelatelli sladoledima jer svakih potrošenih 500 dinara na njih ti donosi po jednu digitalnu markicu za učešće u nagradnoj igri!
 2. Kupi sladolede Bon Gelati i/ili Gelatelli sladoleda na jednom fiskalnom računu u iznosi od najmanje 500 dinara
 3. Skeniran svoju Lidl plus karticu
 4. Nakon što sakupiš jednu (ili više) digitalnih markica „pošalji“ prikupljene markice u aplikaciji Ludl Plus

Što više markica prikupiš, to su veće šanse da osvojiš neku od nagrada!

Pojašnjenja kupovine sladoleda i računa

Ukoliko potrošač kupi samo Bon Gelati sladolede u iznosu od 500 din dobiće jednu digitalnu markicu, ukoliko pak kupi samo Gelatelli sladolede u iznosu od 500 dinara dobiće jednu digitalnu markicu, dok će, takođe, jednu digitalnu markicu dobiti i ako kupi i Bon Gelati i Gelatelli sladolede u ukupnom iznosu od 500 dinara. Svakih potrošenih 500 dinara za ove artikle će potrošaču doneti po jednu digitalnu markicu (ukoliko je iznos kupovine za ove artikle 1.000 dinara dobiće dve markice, za 1.500 din tri markice, i tako dalje).

Preuzmi LIDL Plus aplikaciju

Lidl Plus aplikaciju preuzmi na sledećim linkovima

Napomene za prijavu:

 • Na jednom fiskalnom računu mogu se naći i drugi artikli pored gore navedenih kao potrebnih za ostvarivanje prava na digitalnu markicu ali oni neće biti sabirani te ne utiču na uslov dobijanja digitalne markice
 • Digitalne markice se šalju od 05.06.2023. od 08:00:00 do 30.06.2023. do 23:59:59.
 • Jedno lice može biti dobitnik samo jedne nagrade tokom ukupnog trajanja nagradne igre. Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta, dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagrada obaviće se 03.07.2023. godine u prisustvu tročlane komisije sastavljene od predstavnika priređivača i angažovane marketinške agencije.

Nagradno izvlačenje će se obaviti putem softverskog programa po principu slučajnog odabira.

Objava dobitnika

Nakon validacije svih dobitnika imena, prezimena i mesta stanovanja dobitnika nagrada će najkasnije 7 dana od dana završetka nagradne igre biti objavljena kroz Lidl Plus aplikaciju preko linka koji vodi na spisak pobednika, a koji će se nalaziti na www.lidl.rs.

Potrošači će spisak dobitnika nagrada moći direktno da vide i ako sami uđu na www.lidl.rs.

Obaveštenje dobitnika

U slučaju dobitka, potencijalni dobitnici će biti obavešteni o tome telefonom i/ili putem e-mail-a (kontakt podaci koje je korisnik podelio prilikom registracije u Lidl Plus programu). Potencijalni dobitnici će biti kontaktirani telefonom u roku od 48 sati od dana izvlačenja.

Potencijalni dobitnici Nagradne Igre biće u obavezi da dostave potrebne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail, JMBG) najkasnije u roku od 2 dana od momenta kontaktiranja i to na mail adresu: nagradnaigra@lidl.rs. Ukoliko postupe suprotno Pravilima nagradne igre odnosno ne dostave potrebne podatke u traženom roku od 2 dana, Priređivač neće biti u obavezi da im dodeli nagrade.

Dodela nagrada

Pet dobitnika glavne nagrade će biti kontaktirano radi ličnog preuzimanja nagrade i mesto preuzimanja nagrada će naknadno biti definisano u dogovoru sa priređivačem.

Ostale nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa priređivačem ili poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Priređivač ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost priređivača.

Prilikom dostavljanja nagrade, dobitnici će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom. Dobitnici će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Učestvovanje i pravila

Lidl nagradna igra traje do 30.06.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!