Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Lidl nagradna igra/nagradni konkurs traje od 01.07.2022. godine do 03.07.2022. godine do 11:00 časova

Nagrade:

Facebook nagrade:

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

4 x vaterpolo set: Bademantil vaterpolo reprezentacije, ranac vaterpolo reprezentacije, kupaći kostim vaterpolo reprezentacije i kapicu vaterpolo reprezentacije.

Dva seta sadrže ženski kupaći kostim, dva muški.

Instagram nagrade:

  • 1 x Vaterpolo set: Bademantil vaterpolo reprezentacije, ranac vaterpolo reprezentacije, kupaći kostim vaterpolo reprezentacije i kapicu vaterpolo reprezentacije.

Pravo učešća

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako lice koje je na dan početka konkursa punoletno, sa prebivalištem u Srbiji. Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na nagradnom konkursu u skladu sa važećim propisima. Lice može učestvovati na nagradnom konkursu u granicama svoje sposobnosti.

Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako učestvovati?

Facebook konkurs:

  1. Lajkujete Lidl Srbija Facebook stranicu
  2. Na Lidl Srbija FACEBOOK OBJAVI KOJA SE NALAZI OVDE i označava početak nagradnog konkursa kao komentar objavite fotografiju u kojoj na kreativan način prikazujete kako navijate za vaterpolo reprezentaciju Srbije.

Instagram konkurs:

  1. Zapratite Lidl Srbija Instagram stranicu
  2. Na Lidl Srbija INSTAGRAM OBJAVI KOJA SE NALAZI OVDE i označava početak nagradnog konkursa ostavite najkreativniji komentar koji opisuje kako navijate dok gledate vaterpolo utakmicu reprezentacije Srbije

Napomena:

Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu. Jedan učesnik, koji se identifikuje preko imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu u nagradnom konkursu.

Ukoliko se učestvuje više puta ili ako se daju lažni podaci prilikom prijavljivanja, Lidl ima pravo da prijavljene učesnike isključi iz nagradnog konkursa.

Odabir pobedenika

Pobednike bira žiri do 08. u julu mesecu.

Objava dobitnika

Imena pobednika će biti objavljeni na stranicama https://www.instagram.com/lidlsrbija/?hl=en i https://www.facebook.com/lidlsrbija/?ref=pages_you_manage u roku od 5 dana nakon završetka nagradnog konkursa.

Dodela nagrada

Da biste preuzeli nagradu potrebno je da nam dostavite Vaše lične podatke, a kako bismo Vas kontaktirali i kako bismo Vam poslali istu. Po završetku nagradnog konkursa, pobednik je u obavezi da organizatoru dostavi sledeće podatke u Inbox ( Sanduče ) društvene mreže na kojoj je pobedio:

Ime i prezime,
Ulica, kućni broj, poštanski broj i mesto,
Broj telefona.

Nagrada se šalju poštom na adresu u Srbiji u roku od 30 dana od momenta proglašenja pobednika.

Učestvovanje

Za učestvovanje na Facebook konkursu kliknite OVDE

Za učestvovanje na Instagram konkursu kliknite OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!