Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Lidl nagradna igra/nagradni konkurs se sprovodi u periodu od 01.11.2022. godine do 05.11.2022. godine do 15:00 časova

Nagrade:

 • 140 x Lidl majica: 70 muških i 70 ženskih Lidl majica, u veličinama:
  • XS – 22 ženskih kom.
  • S – 15 muških, 10 ženskih kom.
  • M – 15 muških, 13 ženskih kom.
  • L – 20 muških, 25 ženskih kom.
  • XL – 20 muških kom.

Pravo učešća

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako lice koje je na dan početka konkursa punoletno, sa prebivalištem u Srbiji. Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na nagradnom konkursu u skladu sa važećim propisima. Lice može učestvovati na nagradnom konkursu u granicama svoje sposobnosti.

Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Kako učestvovati?

Da biste učestvovali na konkursu, potrebno je da:

 1. Zapratite Lidl Instagram stranicu
 2. U komentaru ispod objave na OVOM FACEBOOK POSTU ili OVOM INSTAGRAM POSTU napišete KAKO ĆETE VI OVE JESENI FURATI LETNJU MAJICU?
 3. Napišite veličinu majice
 4. Lajkujte Lidl stranicu (Facebook i Instagram )

Napomene:

Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu. Jedan učesnik, koji se identifikuje preko imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu u nagradnom konkursu.

Ukoliko se učestvuje više puta ili ako se daju lažni podaci prilikom prijavljivanja, Lidl ima pravo da prijavljene učesnike isključi iz nagradnog konkursa.

Odabir pobedenika

140 najkreativnijih odgovora na Instagramu-u dobijaju nagradu.

Pobednike bira žiri do 12. u novembru mesecu.

Odabir će vršiti dva predstavnika organizatora i jedan predstavnik iz marketinške agencije Real Grupa RGS. Nakon provere da li je sve u skladu sa pravilima, pobednici će biti izabrani na osnovu najkreativnijih odgovora po gore zadatim kriterijumima.

Objava pobedenika

Imena pobednika će biti objavljeni na stranici https://www.instagram.com/lidlsrbija/ u roku od 7 dana nakon završetka nagradnog konkursa.

Obaveštavanje pobedenika

Pobednik se obaveštava u roku od 7 dana od donošenja odluke o pobedniku i to putem dostavljenog broja telefona. Ukoliko nije moguće stupiti u kontakt sa pobednikom putem telefona, obaveštenje o pobedi će biti poslato putem emaila.

Ukoliko se pobednik ne javi u roku od 7 dana od obaveštenja putem maila i Instagram inboxa, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći pobednik.

Dodela nagrada

Nagrada se šalje poštom na dostavljenu adresu u Srbiji u roku od 30 dana od momenta proglašenja pobednika.

Nagrada se ne može zameniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu, niti prebaciti na drugo fizičko lice. Pobednici ne mogu zahtevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u pravilima.

Da biste preuzeli nagradu potrebno je da nam dostavite Vaše lične podatke, a kako bismo Vas kontaktirali i kako bismo Vam poslali istu. Po završetku nagradnog konkursa, pobednik je u obavezi da organizatoru dostavi sledeće podatke u Inbox ( Sanduče ) društvene mreže na kojoj je pobedio:

Ime i prezime,
Ulica, kućni broj, poštanski broj i mesto,
Broj telefona.

Pitanja i pritužbe

u slučaju da imate pitanja ili pritužbe u vezi nagradnog konkursa možete nas kontaktirati putem socialmedia@lidl.rs, bojana.radovanovic@realgrupa.com

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite Lidl Instagram stranicu ili Lidl Facebook stranicu

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!