Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Lidl konkurs traje od 10.9.2021. od 20.9.2021.

Nagrade:

  • 3 x 60.000 dinara za kupovinu u Lidl prodavnicama + Lidl patike i čarape
  • 281 x Lidl patike i čarape

Učestvovanje

Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvuju u pripremi ili realizaciji konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na nagradnom konkursu u skladu sa važećim propisima.

Oglasi

Kako učestvovati?

Da bi učestvovao na konkursu, potrebno je da:

  1. Lajkuješ Lidl Srbija Facebook stranicu.
  2. U komentaru ispod objave koja najavljuje početak konkursa na Facebook profilu Lidl Srbija, postaviš fotografiju koja pokazuje „Zašto si baš TI naš najveći fan“ kao i informaciju o broju obuće.

Učesnici svoje prijave mogu podneti svakog dana tokom trajanja nagradnog konkursa.

Učesnici mogu biti diskvalifikovani ukoliko postoji osnovana sumnja da su koristili lažni/dvostruki profil. U slučaju da organizator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici bez upozorenja biće diskvalifikovani iz konkursa i njihovi sadržaji će biti obrisani.

Odabir pobednika

Pobednici nagradnog takmičenja, biće izabrani na osnovu najkreativnijih odgovora.

Oglasi
Oglasi

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

U izbor za potencijalne pobednike ulaze učesnici koji su ispunili kriterijume konkursa. Odabir vrše dva predstavnika kompanije Lidl Srbija KD i jedan predstavnik iz marketinške agencije Real Grupa Srbija RGS d.o.o. Nakon provere da li je sve u skladu sa pravilima,

Dodela nagrada

Pobednici će biti kontaktirani odgovorom na poruku koju su ostavili u komentaru ispod fotografije.

Imena Facebook profila dobitnika nagrada biće objavljena na Facebook stranici Lidl Srbija u roku od 10 dana nakon završetka nagradnog konkursa putem komentara na objavi koja označava početak nagradnog konkursa.

Pobednici su obavezni da odgovore na upit o traženim ličnim podacima putem direktne poruke na Facebook profilu Lidl Srbija u roku od 10 dana od objavljivanja nagrađenih.

Direktna poruka treba da sadrži: ime, prezime, kontakt telefon, adresu, grad i poštanski broj.

Pobednici koji se plasiraju u prva 3 mesta, osim navedenih podataka obavezni su da dostave i svoj JMBG, a imajući u vidu iznos novčane nagrade te odredbe Zakona o porezu na dohodak građana i Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

Maloletna lica koja nisu navršila 15 godina dužna su da dostave i pisani pristanak zakonskog zastupnika za obradu podataka o ličnosti u korišćenju usluga informacionog društva.

Dostava nagrada će biti izvršena poštom.

Pravila i učestvovanje

Za pravila i učestvovanje klikni OVDE