Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Libresse nagradna igra traje od 2.11.2023. do 29.11.2023. u 23:59:59 časova.

Nagrade:

 • 30 x vaučer u vrednosti od 30.000 RSD za kupovinu Wish nakita www.wishjewelry.rs

Ukupan broj nagrada: 30

Pravo učešća

Na konkursu mogu učestvovati fizička lica – starija od 18 godina, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije koji u celosti ispune sve uslove za učešće koji su navedeni u ovim Pravilima.

Zaposleni kod organizatora,korisnika i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica ili familija, ne mogu učestvovati u konkursu.

Kako učestvovati?

 1. Kupi bilo koja 2 pakovanja Libresse proizvoda u bilo kom Maxi, Shop&Go, Tempo i Mega Maxi objektu u toku trajanja konkursa
 2. Pošalji fiskalni račun, nefiskalni isečak sa kontrolnim kodom i svoju fotografiju inspirisanu svojom omiljenom kombinacijom odeće i nakita na e-mail adresu: libressenagradjuje@gmail.com
 3. Sačuvaj originalni fiskalni račun kao i nefiskalni isečak, kao dokaz kupovine do kraja nagradnog konkursa

Klikni ovde za Listu proizvoda koji učestvuju u nagradnom konkursu.

VAŽNO!

Jedna ista fotografija može biti poslata samo jednom tokom konkursa od strane jednog Učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi najviše tri fotografije. U slučaju da jedna ista fotografija bude primljena sa strane dva ili više Učesnika, biće validna samo fotografija koja je prema hronološkom redosledu vremena prijema bila prva primljena

Napomene:

 • Fotografije moraju biti u skladu sa propozicijama konkursa i svi navedeni uslovi su postavljeni kumulativno (moraju svi biti ispunjeni da bi učešće bilo validno). Fotografija (veličine do 5mb) moraju biti originalni, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija, montaža ili bilo koje modifikovanje istih.
 • Sadržina i originalnost fotografije je isključiva odgovornost učesnika.
 • Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje učesnike odnosno fotografije za koje se bude sumnjalo da nisu originalno sačinjenje od strane Učesnika, odnosno da su tuđe.
 • Ukoliko fotografija ne bude ispunjavala neki od navedenih uslova, učešće neće biti validno i Učesnici koji su poslali takve fotografije će biti diskvalifikovani, odnosno neće moći da ostvare pravo na nagradu.

Fotografije moraju ispunjavati sledeće uslove:

 1. biti originalni i realni, istiniti, sa temom konkursa, bez tekstova, logotipa, brendova ili bilo kojih drugih sadržaja koji bi mogli uključivati autorska prava koja ne pripadaju učesniku
 2. veličine do 5mb za fotografiju; mora se odnositi isključivo na temu konkursa
 3. ne sme ni na jedan način biti korišćena neprimereno ili za kršenja ili pokušaj kršenja zakona ili prava trećih lica, kao ni za propagiranje, agitovanje, reklamiranje u bilo koje svrhe, od strane učesnika
 4. ne sme sadržati sliku/ prikaz lica mlađih od 18 godina niti prikaz životinja
 5. ne sme da prikazuju konzumiranje duvana ili alkohola, prikaze vožnje koja promoviše nasilno ili neodgovorno ponašanje, itd
 6. ne sme da sadrži bogohulne, klevetničke, nepristojne, seksualno eksplicitne, opscene, uvredljive, politički i/ili kulturno osetljive sadržaje, ili koji promovišu nasilje, mizoginiju ili upućuju na nezakonite aktivnosti, ili koji promovišu diskriminaciju ili koji krše prava trećih lica ili zakona, ili koji organizatora stavlja u nepovoljni položaj.

Odabir dobitnika

30 najkreativnijih fotografija biće izabrano od strane žirija koji učestvuje u realizaciji konkursa uz pomoć predstavnika organizatora i Korisnika nakon pregleda svih fotografija nastalih prema svim propozicijama ovog konkursa.

Objava dobitnika

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena na sajtu www.libresse.rs u roku od najviše 15 radnih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Dodela nagrada

Učesnici, koji budu proglašeni za dobitnike nagrada, biće kontaktirani u roku od 3 radna dana od objave rezultata na listi dobitnika putem e-maila/SMS-a koje su Učesnici dostavili, a u cilju dodele nagrade.

Kontaktirani Učesnici imaju rok od dva dana da odgovorom na Obaveštenje potvrde da prihvataju nagradu kao i da potvrde svoje lične podatke: ime, prezime, adresu stanovanja, JMBG i broj telefona. Ukoliko Učesnik ne odgovori na Obaveštenje u roku od 2 (dva) dana Organizator će još jednom pokušati da kontaktira Učesnike putem broja tefefona, koji su Učesnici dostavil, a u cilju prikupljanja podataka za dodelu nagrade. Ukoliko u navedenom roku Učesnik, koji bude proglašen za dobitnika, ne odgovori na obaveštenje ili ne dostavi tražene podatke smatraće se da isti ne prihvata nagradu i neće imati nikakva prava prema Organizatoru po osnovu ovog Konkursa, a nagrada će ostati nedodeljena.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na ostavljeni broj telefona nakon objave, u roku od pet radnih dana od dana objavljivanja obaveštenja da je izabran kao jedan od najuspešnijih učesnika, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Pomoć

Za sva pitanja ili nedoumice pišite nam na libressenagradjuje@gmail.com ili nas pozovite na 0800/100 155. Radno vreme korisničkog servisa je radnim danima od 9:00 do 16:00.

Pravila

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!