Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Runda 1: Pobednica je Snežana Pantelić

Čekamo drugu pobednicu

Libresse nagradna igra se organizuje na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije) u periodu od 05. maja 2017. godine do 02. juna 2017. godine.

Glavna nagrada:
UniCredit platna kartica od 5.000,00 EUR
cca. 619.860,00 RSD sa PDV-om
Nagrada se može iskoristiti isključivo za kupovinu roba (tekstil, aksesoar ,tehnika, računari, multimediji, prehrambeni proizvodi, kozmetika, nameštaj i ostala roba široke potrošnje) i usluga (turizam, ugostiteljstvo, osiguranje, zanatske usluge) do njenog iskorišćenja do punog iznosa ili njenog isteka tj. 31.12.2017. godine.
Učesnici nagradne igre su lica koja za vreme trajanja nagradne igre izvrše kupovinu minimum jednog promotivnog pakovanja proizvoda „LIBRESSE“ uložaka ili dnevnih uložaka obeleženih promotivnom nalepnicom. U svakom promotivnom pakovanju navedenog proizvoda tokom trajanja nagradne igre će se nalaziti reklamna nalepnica snabdevena jedinstvenim promo-kodom koji je sastavljen od kombinacije brojeva i latiničnih slova i zaštićen je celofanom. Potrebno je da potrošač sa reklamne nalepnice odstrani celofan, te će nakon toga imati uvid u promo-kod.

Oglasi

Nakon što potrošač na gore opisan način sazna izgled promo-koda, neophodno je da poseti internet stranicu www.pratisvojesnove.rs i na istoj kreira korisnički nalog preko koga se registruje za učestvovanje u nagradnoj igri.

Za pravila poseti  http://www.pratisvojesnove.rs/