Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Nagradni konkurs „Mesec Lenor kapsula“ u Gomex-u traje od 11.10.2019. godine do 11.11.2019. godine, a učesnik može biti punoletno lice, koje ima prebivalište ili boravište na teritoriji RS.

Nagrade su:
3 x putovanje za dve osobe na neku od ispod navedenih destinacija
Rim doček Nove Godine za dve osobe, avionom, Pierre travel, u vrednosti od 125.100 rsd sa PDV-om
Istanbul doček Nove Godine za dve osobe, avionom, Pierre travel, u vrednosti od 91.800,00 rsd sa PDV-om
Beč doček Nove Godine za dve osobe, autobusom, Pierre travel agencija, u vrednosti od 42.250,00 rsd sa PDV-om.
2 x GORENJE Mašina za pranje veša WP 6YS3 A+++, 800 obr/min, 6 kg, u vrednosti od 27.999,00 rsd sa PDV-om po komadu.
5 x vaučer za Gigatron u vrednosti od 10.000 rsd sa PDV-om po komadu
10 x pakovanje LENOR SPRING AWKG PODS 36W, 1.210,80 rsd u vrednosti sa PDV-om po komadu

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

KAKO UČESTVOVATI U LENOR KONKURSU?
Za učešće na nagradnom konkursu učesnik mora da ispuni sledeće uslove:
1. Kupovinom bilo kojih Lenor kapsula u vrednosti preko 1000 dinara, u periodu trajanja konkursa, potrošač se na web portalu www.lenorkapsuleugomexu.rs prijavljuje za nagradnu igru uz unošenje broja fiskalnog računa
2. Na web portalu potrebno je da se popune sledeći podaci:
Odgovor na nagradno pitanje „ Lenor kapsule koristim zato što…?’’
Ime i prezime učesnika
Kontakt telefon
3. Online prijavu potrebno je popuniti u celosti sa odgovorom i brojem fiksalnog računa

Dobitnicima nagradnog konkursa se smatraju učesnici, koji su na temu nagradnog konkursa „Mesec Lenor kapsula u Gomex-u“ odgovorili najkreativnije na nagradno pitanje. Odabir najkreativnijih odgovora se vrši stručnom ocenom tročlane izborne komisije Organizatora uz obavezu da jedan član izborne komisije bude član marketing odeljenja Organizatora. Osnovni kriterijum ocene izborne komisije su inovativnost, originalnost i kreativnost. Prilikom ocenjivanja odgovora, izborna komisija će sačiniti i svojim ličnim potpisima overiti Zapisnik o procesu odabira 20 učesnika. Po izboru 20 najkreativnija odgovora izborna komisija po istim kriterijumima vrši rangiranje istih u tri kategorije:
I kategorija prvoplasiranog 3 (tri) dobitnika;
II kategorija drugoplasiranih 2 (dva) dobitnika;
III kategorija trećeplasiranih 5 (pet) dobitnika;
IV kategorija četvrtoplasiranih 10 (deset) dobitnika;

Organizator dana 30.11.2019. godine objavljuje imena dobitnika na ulazu u maloprodajne objekte navedenih Gomex marketa. Istog dana, a najkasnije u roku od 2 dana od dana završetka konkursa, Organizator će kontaktirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada na Marka Oreškovića BB. Potrebno je da se dobitnici nagradnog konkursa odazovu na poziv Organizatora vezano za dodelu nagrada u dogovorenom terminu, a najkasnije do 3 dana od trenutka objave ili kontaktiranja, jer u protivnom gube pravo na nagradu, bez ikakve dalje odgovornosti Organizatora za isti gubitak. Nagrađeni prvoplasirani potrošači se pozivaju da nagrade preuzmu u maloprodajnom Gomex market Total na adresi Marka Oreškovića BB u Zrenjaninu,u vremenu koje Organizator bude sugerisao prilikom obaveštenja nagrađenog. Što se tiče ostalih nagrada, dobitnici će biti kontaktirani kako bi se dogovorili oko preuzimanja nagrada. Ukoliko nagrađeni nije u mogućnosti da u dogovorenom terminu preuzme nagrade, u obavezi je da iste preuzme u roku od 7 dana od obaveštenja od strane Organizatora.

Za pravila i učestovavanje klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA