Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Lenor nagradna igra se organizuje u periodu od 1.8.2020. u 00:00h do 31.8.2021. u 23:59h teritoriji cele Srbije.

Nagrade su:
1 x Vaučer za vikend za dvoje u Srbiji*
*Obaveza pobednika je da proveri uslove putovanja, kao i restrikcije koje važe za odabranu destinaciju. Vaučer važi za odabrane hotele sa 5 zvezdica na teritoriji Srbije. Vaučer se može iskoristiti tokom vikenda (subota i nedelja) u periodu od sredine septembra do sredine oktobra.

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje. Zaposleni kod Organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća.

Za učestvovanje potrebno je da učesnici:
• Tokom Perioda Kampanje, kupe bilo koji Lenor deterdžent i Lenor omekšivač za veš u Lilly drogerijama i sačuvaju račun kao dokaz o kupovini
• Postave fotografiju ili video na Instagram story na svoj otključan Instagram nalog sa Lenor proizvodima i pokažu/napišu gde bi proveli savršeni letnji vikend sa voljenom osobom. Fotografija treba da bude u letnjem raspoloženju.
• Postave #perfectmatch i taguju @lenorsrbija i @ lilly_drogerie

Oglasi

Fotografije/videi moraju biti originalni, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija, montaža ili bilo koja druga vrsta modifikacije. Originalnost fotografija isključiva je odgovornost učesnika.

Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje fotografije za koje se sumnja da nisu originalno delo. U slučaju  važeće i Učesnici koji su postavili takve fotografije biće diskvalifikovani i neće moći da zahtevaju nagradu.

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Najkreativnije fotografije / video zapise izabraće žiri koji je određen od strane Organizatora – nakon pregleda svih objavljenih fotografija / video zapisa u skladu sa Pravilima.
Pobednik će biti proglašen nakon završetka Kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor
Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Makedonska 12, sprat I, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Za učestvovanje klikni OVDE, a za pravila klikni OVDE

Oglasi