2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Napomena:

Ova Lenor nagradna igra je verovatno otkazana. Više nema pravila na P&G stranici. Molimo vas proverite u Lilly prodavnici pre kupovine.

Trajanje:

Always nagradna igra/kampanja traje u Lilly od 01.08.2022 do 31.08.2022 u 23:59.

Nagrade:

  • 2 x Ušće poklon kartica u vrednosti od 50.000 dinara
  • 3 x Braun hair styler

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka nagradne igre.

Pravo učešća nemaju zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice.

Oglasi

Kako učestvovati?

Za učestvovanje u kampanji, potrebno je:

  1. Tokom perioda kampanje, kupiti Lenor omekšivač za veš i Lenor mirisne perle u Lilly drogeriji
  2. Sačuvati račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod posta na @lenorsrbija Instagram stranici opisati trenutak lenormne prijatnosti koji su doživeli

Odabir dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti.

Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa Pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Validacija dobitnika

Na kraju Kampanje, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Oglasi
Oglasi

Objava dobitnika

Pobednici će biti proglašen nakon završetka Kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.instagram.com/lenorsrbija/

Always nagradna igra u dm-u traje do 31.08.2022, a za pravila kliknite OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!