Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Lenor nagradna igra/kampanja se organizuje u periodu od 12.09.2022 do 15.10.2022. u 23:59h na teritoriji cele Srbije.

Kampanja je organizovana u dve faze, prva faza se organizuje u trajanju od 12.09. do 15.09, a druga u trajanju od 15.09.2022 do 15.10.2022

Nagrade:

Nagrade tokom prve faze kampanje su:

  • 10 x Lenor omekšivač i Lenor mirisne perle

* Prvih 10 učesnika koji tačno odgovore na postavljeno pitanje osvajaju nagradu

Nagrade tokom druge faze kampanje su:

  • 1 x Miele mašina za pranje i sušenje veša
  • 10 x Delhaize poklon vaučer u vrednosti od 5.000 dinara

* Pobednici u drugoj fazi će biti izabrani na osnovu kreativnosti.

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.

Zaposleni kod organizatora ( New Moment New Ideas Company doo i p&G Srbija), kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u kampanji.

Kako učestvovati?

Za učestvovanje u 2. fazi kampanja, potrebno je da učesnici:

  1. U periodu od 15.09.2022 do 15.10.2022 kupite Lenor omekšivač za veš i Lenor mirisne perle u Delhaize prodavnicama (Maxi, Mega Maxi, Shop&Go, i Tempo)
  2. Sačuvajte račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod posta na @lenorsrbija Instagram stranici napišite kreativan komentar na temu „Kakav je osećaj Lenormne prijatnosti za vas“

Odabir dobitnika

Pobednici u drugoj fazi će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Objava dobitnika

Pobednik će biti proglašen nakon završetka kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici.

Validacija dobitnika

Na kraju kampanje, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje nakon kupovine posetite @lenorsrbija Instagram stranicu

Lenor nagradna igra traje do 15.10.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!