Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Kampanja se organizuje u periodu od 20.10.2021. u 00:00h do 5.12.2021. u 23:59h

Nagrada:

Luksuzni kaput domaćeg dizajnera

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.

Zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u kampanji. Učešćem u kampanji učesnici su razumeli i neopozivo se slažu i prihvataju pravila.

Oglasi

Pravila učestvovanja

Za učestvovanje u Kampanji, potrebno je da učesnici:

  1. Tokom Perioda Kampanje, kupe bilo koji Lenor Haute Couture omekšivač za veš u Mercator,
    Roda ili Idea prodajnim obektima i sačuvaju račun kao dokaz o kupovini
  2. Ispod nagradnog posta na profilu Aleksandre Dobrić (https://www.instagram.com/aleksandradobric_/ ) u periodu od 11.11.2021 do 5.12.2021 napišu kreativan odgovor na pitanje „Kako se osečaš dok nosiš parfem?“;
    u komentaru taguju @lenorsrbija i dodaju #LenorxMercator

Odabir pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka Kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Oglasi
Oglasi

Validacija dobitnika i dodela nagrada

Na kraju Kampanje, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.