Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje.

Lenor konkurs se organizuje u periodu od 01.11.2021. u 00:00h do 30.11.2021. u 23:59h na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

10 x BÉBÉ by Dunja vaučer u iznosu od 100e

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa

Zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u kampanji. Učešćem u kampanji učesnici su razumeli i neopozivo se slažu i prihvataju pravila.

Pravila učestvovanja

Za učestvovanje u kampanji, potrebno je:

  1. Tokom Perioda Kampanje, kupiti bilo koji Lenor Haute Couture omekšivač za veš u Lilly drogerij
  2. Sačuvati račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod nagradnog posta na @lenorsrbija Instagram stranici opišu jedinstvenu odevnu kombinaciju kojom bi prošetali pariskim ulicama
  4. Zaprate @lenorsrbija Instagram profil

Odabir pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti.

Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka Kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Validacija dobitnika

Na kraju kampanje, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Pravila

Lenor nagradna igra u Lilly drogerijama traje do 30.11.2021., a za pravila klikni OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!