2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Lenor i Ariel nagradna igra/kampanja u periodu od 1.5.2023. u 00:00h do 30.6.2023. u 23:59h na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

  • 1 x Beko mašina za sušenje veša B5T 68243
  • 3 x Oral B Električna četkica za zube Power iO 10 black
  • 3 x BRAUN Parna stanica IS5145BK
  • 7 x P&G Poklon paket

Ukupan broj nagrada: 14

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka nagradne igre.

Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u kampanji.

Oglasi

Kako učestvovati?

  1. Tokom perioda kampanje, kupite Ariel i Lenor proizvode u dm prodavnicama i sačuvajte račun kao dokaz o kupovini
  2. Ispod nagradnog posta na Ariel Srbija Instagram profilu @ariel_srbija napišite kreativan nastavak rečenice „Svežina
    koja traje…“

Odabir dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Validacija dobitnika

Nakon završetka konkursa, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem @ariel_srbija Instagram naloga.

Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona i fotografija računa kao dokaz o kupovini proizvoda.

Oglasi
Oglasi

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje kampanje, organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Proglašenje pobednika

Pobednici će biti proglašeni na @ariel_srbija Instagram stranici.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite Ariel Srbija Instagram profil @ariel_srbija

Lenor i Ariel nagradna igra traje do 30.6.2023., a za pravila kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!