2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Lenor i Ariel nagradna igra se organizuje u periodu počev od 01.02.2022. godine od 8h do 28.02.2022. godine do 24h u svim Gomex objektima.

Nagrade:

 • 3 x mašinu za pranje veša Beko u vrednosti 34.990 rsd sa PDV-om

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Učestvovati mogu punoletna lica koje imaju prebivalište ili boravište na teritoriji RS.

Kako učestvovati u Ariel i Lenor konkursu?

Za učešće na nagradnom konkursu učesnik mora da ispuni sledeće uslove:

 1. Kupi bilo koje Lenor i Ariel proizvode iz asortimana u iznosu od preko 1000 dinara na jednom fiskalnom računu
 2. Ode na sajt https://lenorariel.gomex.rs i u polje koje mu se otvori upiše odgovor i broj fiskalnog računa koji treba da čuva.
  Na sajtu se ostavlja sledeći podaci:
  a) Odgovor na nagradno pitanje „Kada koristim Lenor/Ariel to me podeća me na…?“
  b) Ime i prezime učesnika
  c) Broj fiskalnog računa
  d) Kontakt telefon

Odgovor na nagradno pitanje učesnika nagradnog konkursa mora ispunjavati sledeće uslove:

Oglasi
 • ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise
 • ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava
 • ne sme sadržavati šokantne, vulgarne, klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti
 • ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga

Odabir dobitnika

Dobitnicima nagradnog konkursa se smatraju učesnici, koji su na temu nagradnog konkursa „Lenor&Ariel mesec brendova u Gomexu“ odgovorili najkreativnije na nagradno pitanje.

Osnovni kriterijum ocene izborne komisije su inovativnost, originalnost i kreativnost.

Objava dobitnika

Organizator do dana 10.03.2022. godine objavljuje imena dobitnika na sajtu https://lenorariel.gomex.rs. Istog dana, a najkasnije u roku od 15 dana od dana završetka konkursa, Organizator će kontaktirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada u objektima Gomex DOO.

Predaja nagrada

Predaja nagrada se izvršava u objektima Gomex DOO ili u vreme, mestu i na način dogovoren između Organizatora i dobitnika. Potrebno je da se dobitnici nagradnog konkursa odazovu na poziv Organizatora vezano za dodelu nagrada u dogovorenom terminu, a najkasnije do 3 dana od trenutka objave, jer u protivnom gube pravo na nagradu.

Oglasi
Oglasi

U slučaju nemogućnosti kontaktiranja odabranih lica radi podele nagrade i/ili ne odazivanja dobitnika u roku od 3 radna dana od trenutka objave, Organizator stiče pravo da nagradu prosledi prvom sledećem najbolje pozicioniranom učesniku na rang listi u skladu sa uslovima pozicioniranja i mehanizmom bodovanja iz ovih pravila. Za svakog izabranog dobitnika komisija će, po svojim kriterijumima, izabrati sledeće najbolje pozicionirane dobitnike koji će, u slučaju neodazivanja biti kontaktirani.

Ukoliko nagrađeni nije u mogućnosti da u dogovorenom terminu preuzme nagrade, u obavezi je da iste preuzme u roku od 7 dana od obaveštenja od strane Gomexa. Nagrađeni potrošači potrebno je da prilikom preuzimanja nagrada dostave na uvid fiskalni račun kao dokaz o obavljenoj kupovini potrebnih proizvoda koji učestvuju u nagradnim konkursu, u periodu trajanja konkursa. Ukoliko potencijalni nagrađeni nema dokaz o obavljenoj kupovini, gubi pravo na nagradu.

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!