Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Laško konkurs traje od 24.08.2020. godine u 00:01 časova do 18.10.2020. godine do 23:59 časova, a organizovan u 8 faza.

Nagrade su:
Nedeljne nagrade:
Prvo mesto (učesnik sa najvećim zbirnim brojem koševa u fazi) – Televizor LG Smart TV 49UM7050PLF, dijagonala 49″ (123,2 cm), rezolucija: 3840 x 2160 px
Drugo mesto – Laško frižider, zapremina: 46l, dimenzije (visina x širina x dubina): 50x44x48 cm
Treće mesto – Košarkaški dres reprezentacije Srbije, materijal: 100% poliester, proizvođač: Peak, dobitnik bira veličinu (s, m, l, xl, xxl)
Dnevne nagrade:
Prvo mesto (učesnik sa najvećim zbirnim brojem koševa u danu) – košarkaška lopta Molten B7G4000, materijal: koža, veličina 7
Drugo mesto – paket od 24 Laško 0,5l limenki
Treće mesto – paket od 6×0,33l Laško čaša

Pravo učešća na Konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života državljani Republike Srbije,sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Pravo učešća na Konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života državljani Republike Srbije,sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Za učestvovanje je potrebno:
1. Kupi povratnu bocu ili limenku 0,5l Laško piva sa označenim mehanizmom na pakovanju u bilo kom prodajnom objektu na teritoriji Srbije. Ambalaža promotivnih pakovanja je prepoznatljiva po promotivnim etiketama koje komuniciraju informacije o nagradnom konkursu.
2. Pronađi kod ispod zatvarača – ispod zatvarača na pakovanju, nalazi se odštampan jedinstveni osmocifreni alfanumerički kod.
3. Poseti web stranicu: www.lasko.rs i unosi kod
Unosom jednog koda na sajtu, dobijaš mogućnost da učestvuješ u 3 sesije, a najbolji ostvareni rezultat od 3 sesije će biti upisan na rang listu.
4. Odigraj košarkašku igricu: Svaka sesija se sastoji od 10 šuteva na koš sa kojim možeš da osvojiš maksimalno 11 poena (poslednji šut je sa šarenom loptom koja nosi 2 poena). Posle petog pogodka, koš počinje da se pomera levo-desno. Igrica se završava kada Učesnik pogodi svih 10 šuteva i time ostvari 11 poena ili kada završi šutiranje u sve tri sesije.

Kod prve posete web stranici popuni sledeće podatke: e-mail adresu, šifru i broj telefona (Svi uneti podaci moraju biti istiniti i tačni. Registracije u drugačijoj formi od one koja je navedena u pravilima se neće smatrati ispravnim i neće učestvovati u Konkursu. Podaci uneti pri prvoj registraciji se sistematski pamte, pa nije potrebno da isti Učesnik pri drugom i svakom narednom pristupu Web stranici ponovo unosi ranije navedene podatke)

Učesnik može uneti neograničen broj kodova tokom trajanja konkursa. Svaki Kod može da bude iskorišćen samo jednom.
Kako bi u realnom vremenu učesnik mogao da proveri svoju trenutnu poziciju na dnevnoj i nedeljnoj rang listi, Učesnik treba da pritisne dugme „Osveži“.

Ukoliko dva učesnika imaju isti broj koševa, prednost ima učesnik koji je prvi ostvario taj rezultat, odnosno gleda se vreme prijema rezultata u bazu podataka. U toku jednog dana, kao i jedne faze Učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Učesnik koji je u jednom danu, kao i fazi osvojio nagradu, ponovo može osvojiti bilo koju nagradu i u nekom drugom danu i fazi.

Dnevna i nedeljna rang lista dobitnika će biti objavljena na sajtu www.lasko.rs na kartici Lista dobitnika na kraju svakog dana i faze. Organizator će kontaktirati Dobitnike dnevnih i nedeljnih nagrada u roku od 3 dana od objave rezultata na rang listi putem e-maila na adresu koju su učesnici dostavili prilikom registracije, a u cilju dodele nagrade.

Nagrade će dobitnicima biti uručene putem kurirske službe u roku od 45 dana od osvajanja nagrade na kućnu adresu koju su dostavili prilikom kontaktiranja kojim su potvrdili da prihvataju nagradu.

Za pravila i učestvovanje klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA