Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Laško nagradna igra 2019 traje od 01. jula i traje do 28. jula.2019. godine., a organizuje se na teritoriji Republike Srbije.

Nagrade su:
100 x elektronskog vaučera u iznosu od 5.000,00 dinara

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Pravo učešća u Konkursu imaju sva punoletna lica koja imaju prebivalište, odnosno, boravište na teritoriji Republike Srbije. Svaki potrošač kupovinom 6 komada Laškog piva ( povratna ambalaža ili limenka) u bilo kom maloprodajnom objektu Univerexport- a, Trgorpromet-a ili putem on line prodavnice elakolije.rs, ostvaruje priliku da učestvuje u nagradnom konkursu Kupi Laško, osvoji besplatnu kupovinu, i postane dobitnik elektronskog vaučera u iznosu od 5.000,00 dinara.
Neophodno je da potrošač poseti Vebsajt na kom se nalazi konkurs. Da bi učestvovao u Konkursu, učesnik je uslovljen registracijom, a nakon registracije je potrebno da postavi fotografiju sa temom Laško pivo i sport na sajtu nasenajbolje.rs.
Pri registraciji će od učesnika biti zatraženo da unese sledeće podatke: ime i prezime, mesto prebivališta/boravišta, e-mail adresa, mobilni telefon i objekat u kojoj je izvršio kupovinu. Podaci će biti korišćeni u skladu sa odeljkom Zaštita podataka o ličnosti.
Tokom Konkursa učesnici se pozivaju da postave svoje najkreativnije fotografije sa temom Laško i sport, nakon čega se bira 100 fotografija koje će biti nagrađene. Dimanika dodele elektronskih vaučera je dva puta tokom trajanja konkursa, i to 15.07. i 29.07.2019. godine. Stručni žiri će vršiti odabir pobedničkih fotografija, ali i korisnik svoju fotografiju može da podeli na svojim društvenim mrežama i tako pozove sve svoje prijatelje da glasaju za njegovu fotografiju na Vebsajtu i tako dobije više šansi za osvajanje poklon vaučera.

Tročlani žiri koji sačinjavaju zaposleni u kompanijama Univerexport i Heineken će dva puta u toku konkursa ( 15.07. i 29.07.2019. godine) odabrati ukupno 100 fotografija ( 15.07 – 50 fotografija, 29.07 – 50 fotografija) koje će dobiti nagradu, odnosno elektronski vaučer u iznosu od 5.000,00 dinara. Biće dodeljeno ukupno 100 elektronskih vaučera. Korisnici koji osvoje nagrade će biti kontaktirani od strane Organizatora putem podataka koje su ostavili u aplikaciji.

Prilikom plaćanja putem elektronskog vaučera potrebno je pokazati i fiskalni račun sa kupljenih 6 Laško piva, u bilo kom Univerexport-u, Trgopromet-u ili putem on line prodavnice elakolije.rs. Nagrade će predstavljati elektronski vaučer u vidu bar koda, koji će dobitniku biti prosleđen putem email-a. Prilikom korišćenja vaučera, neophodno je da dobitnik ima bar kod na telefonu, kako bi plaćanje bilo izvršeno skeniranjem navedenog bar koda. E-vaučer može se iskoristiti samo za jednu kupovinu, bez mogućnosti vraćanja kusura. Ukoliko kupljena roba pređe vrednost vaučera, korisnik može da izvrši dopatu gotovinom ili platnom karticom. E-vaučer se ne može zameniti za novac niti kombinovati sa drugim poklon bonovima i karticama.

Za pravila Laško nagradne igre klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA