Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

“Always u dm-u” foto konkurs će se održati od 02.09.2019 – 30.09.2019. na celoj teritoriji Srbije. Kampanja je organizovana i sprovedena na teritoriji cele Srbije putem Instagrama, na profilu DM Srbija https://www.instagram.com/dm_srbija/

Nagrade su:
1 x IPhone 8
5 x vaučer u iznosu od 10.000 RSD u dm drogerijama

FOTO KONKURS
Kako bi učestvovali u takmičenju, učesnici treba da:
1. Kupe Always Platinum/Infinity/Tampax u DM drogerijama, u iznosu od najmanje 499 RSD;
2. Sačuvaju fiskalni račun kao dokaz kupovine;
3. Imaju lični Instagram nalog koji je otvoren;
4. Na svom Instagram nalogu objave fotografiju sebe i svoje najbolje drugarice, uz tagove @dm_srbija i @always_srbija, kao i uz #alwaysinmydm

Pojedinačni učesnik nema ograničenja na broj fotografija koji može postaviti i time učestvovati u konkursu, ali pojedinačni učesnik ne može primiti više od jedne nagrade u kampanji. Na kraju takmičenja, najkasnije do 15.10.2019. organizator će proglasiti pobednike na DM Srbija Instagram nalogu https://www.instagram.com/dm_srbija/, uz obaveštenje da je potrebno da se jave direktnom porukom na Instagramu.

Oglasi

Nakon završetka perioda kampanje (30.09.2019.) i ne kasnije od 15.10.2019. godine, nadležni iz DM Srbija će izabrati šest pobednika, na osnovu parametara kreativnosti. Sve važeće objave tokom perioda kampanje (02.09.2019. – 30.09.2019.) biće uzete u obzir tokom procesa izbora pobednika.

Najkasnije 3 dana nakon objavljivanja, pobednici moraju da se jave direktnom porukom na Instagramu. Nagrade će biti isporučene od strane New Moment New Ideas Company doo, u kancelariji New Moment New Ideas Company ili putem pošte. Rok za slanje poklona je 10 dana od kada se izvrši validacija i utvrde pobednici.

Za pravila konkursa klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi