Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Kreativni konkurs Telekoma Srbije traje od 12. do 18. juna 2017. godine i mogu da učestvuju državljani Republike Srbije.

Nagrade su:
20 robota BB-8 Sphero

Posetite mts facebook stranicu i učestvujete u kreativnom konkursu „20 godina Telekoma Srbija“. Vaš zadatak je da snimite video klip u kome ćete nam, na što maštovitiji i interesantniju način, čestitati 20. rođendan.
Potrebno je da u komentaru ispod posta kojim danas najavljujemo konkurs „20 godina Telekoma Srbija“, postavite video ili link koji vodi na vaš video na Youtube kanalu.
Pravo učešća na Konkursu imaju registrovani korisnici Telekom Srbija usluga koji su lajkovali facebook stranicu organizatora, odnosno sva fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji i regitrovan lični profil na društvenoj mreži Facebook.
Jedan korisnički profil/korisnik može da dobije jednu nagradu, i komisija će razmatrati samo jedan video od svakog učesnika bez obzira na to koliko komentara ostavi u postu. Video se mora postaviti sa privatnog naloga, nije dozvoljeno postavljati sa lažnih (nevažećih) naloga.

Komisija Organizatora će razmatrati svaki video koji ispunjava kriterijume i odabrati 20 najkreativnijih. Svaki dobitnik će potom biti kontaktiran putem direktne FB poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Oglasi

Za učestvovanje klikni OVDE