Trajanje:

Dina nagradna gra uz DinaCard Komercijalne banke održava se u periodu od 10.11.2021. u 00:00 do 31.12.2021. u 24:00.

Dobitnici

Za spisak dobitnika DinaCard nagradne igre kliknite OVDE

Nagrade:

 • 5 x laptop računara Dell Vostro 3501 15,6“;
 • 10 x smart telefona Samsung A32;
 • 20 x bluetooth zvučnika Sony SRS-XB13;
 • 1.000 x vaučer za kupovinu u vrednosti od 2.000 dinara u prodajnim objektima trgovinskog lanca DIS

Pravo učestvovanja

Pravo da učestvuju unagradnom konkursu imaju punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije, sa prijavljenim prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, klijenti Komercijalne Banke koji koriste DinaCard Start, DinaCard Klasik, DIS DinaCard kobrending i DinaCard Kreditne kartice izdate od strane banke.

Oglasi

Zaposleni kod organizatora i banke i članovi njihove uže porodice (bračni drugi deca) nemaju pravo da učestvuju u nagradnom konkursu.

Koje kartice učestvuju u akciji?

Pravo na učešće imaju fizička lica, na teritoriji cele Srbije koji su korisnici neke od sledećih kartica izdanja Komercijalne banke:

 • DinaCard Start​
 • DinaCard Klasik​
 • DinaCard kreditna ​
 • DIS DinaCard kobrending

Uslovi osvajanja nagrada

Jedini uslov za učešće je da u definisanom period plaćate svojim Dina karticama izdanja Komercijalne banke na POS prodajnim mestima u Republici Srbiji ili u inostranstvu, kao i putem online plaćanja, bez obzira na pojedinačnu vrednost transakcija.

 1. Koristite DinaCard karticu
 2. Napravite što veći broj plaćanja
 3. Osvojite vredne nagrade

Transakcije izvršene na bankomatima Komercijalne banke ne učestvuju u konkursu. Ne postoji ograničenje za minimalni iznos plaćanja i za potrebe učešća u nagradnom konkursu nije potrebno vršiti dodatnu prijavu ili popunjavati bilo kakve obrasce.

Proglašenje dobitnika

Organizator će sačiniti rang listu učesnika koji u periodu trajanja nagradnog konkursa izvrše najveći broj plaćanja upotrebom DinaCard kartice.

U slučaju da dva učesnika imaju isti broj izvršenih transakcija, prednost na rang listi imaće učesnik čija je ukupna vrednost izvršenih transakcija veća.

Organizator će proglasiti dobitnike do 31.01.2022. godine.

Preuzimanje nagrada

Organizator će obavestiti dobitnike o nagradi koju su osvojili putem e-mail ili SMS poruke, a imena dobitnika biće objavljena i na sajtu www.kombank.com.

Organizator će nagrade laptop i smart telefon dodeliti dobitnicima na svečanoj dodeli koja će biti organizovana u Beogradu u roku od 15 dana od isteka roka za proglašenje dobitnika, o čemu će dobitnici ovih nagrada biti obavešteni blagovremeno unapred.

Nagrade bluetooth zvučnik i vaučeri za kupovinu dostaviti u najbliže ekspoziture Banke prema adresi prebivališta dobitnika, u kojima će dobitnici moći da ih preuzmu u daljem roku od 30 dana. Organizator će obavestiti dobitnike o prispeću nagrada u ekspoziture Banke radi njihovog preuzimanja, putem e-mail ili SMS poruke.

 • Nagrade ne mogu biti zamenjene za drugu nagradu ili novčanu protivvrednost.
 • Nagrade nije moguće preneti na drugo lice.

Pravila

Kombank nagradna igra traje do 31.12.2013, a za pravila kliknite OVDE


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

guest
5 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Milutin
Milutin
01/02/2022 20:06

Niste još objavili spisak dobitnika?

Viktor @ Nagradne igre RS
02/02/2022 23:41
Reply to  Milutin

Spisak je na stranici. „Za spisak dobitnika DinaCard nagradne igre kliknite OVDE“ 

DARKO
DARKO
31/01/2022 00:00

Prevaranti…

Darko
Darko
09/01/2022 10:25

Gde ste oglasili dobitnike?

Viktor @ Nagradne igre RS
09/01/2022 13:42
Reply to  Darko

Dobitnici DinaCard nagradne igre će biti proglašeni do 31.01.2022. godine. Dobitnici će biti objavljeni na stranici organizatora kombank.com na linku https://www.kombank.com/sr/stanovnistvo/aktuelno/dinacard-nagradni-konkurs