22 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Knjaz Miloš nagradna igre je na sledećem linku Knjaz Miloš nagradna igra

Ova Knjaz Miloš nagradna igra je trajala od 04.07.2022. do 15.08.2022. u 23:59h na sajtu kmigrajiosvoji.rs

Nagrade:

 • 50 x 1 polupansion u Hotelu Izvor (Aranđelovac) za dve osobe
 • 200 x Peškir za plažu
 • 300 x Gumena lopta
 • 1000 x Paket Knjaz Miloš Aromatični Limun 0,5l

Ukupan broj nagrada: 1.550

Pravo učešća

Pravo učešća u konkursu imaju sva fizička lica koja su državljani Republike Srbije i koja u Periodu trajanja konkursa imaju prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije i koja imaju najmanje 15 godina.

Oglasi

Konkurs se organizuje na celoj teritoriji Republike Srbije, ne uključujući Autonomnu Pokrajinu Kosovo i Metohiju.

Pravo učešća u konkursu nemaju sledeća lica zaposleni kod organizatora, zatim zaposleni u zavisnom privrednom društvu „Knjaz Miloš – Natura“ d.o.o. Beograd, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju ili realizaciji konkursa

Kako učestvovati?

 1. Kupite dva pakovanja Knjaz Miloš Aromatični, u bilo kom pakovanju u prodajnim objektima Merkator, Roda i Idea
 2. Sačuvajte dodatak fiskalnog računa (fiskalni isečak) na kojem se dobija kod koji predstavlja uslov za učešće u konkursu
 3. Unesite kod sa dodatka diskalnog računa unesite na web sajtu www.kmigrajiosvoji.rs u polje predviđeno za kod
 4. Nakon unosa koda registrujte se i odigrajte igricu

Kako igrati igricu?

U igrici učesnik sakuplja elemente kako bi ostvario pozitivan rezultat.

Igra traje sve dok se 3 puta ne propuste neka od 3 elementa Knjaz Miloš Aromatični.

Oglasi
Oglasi

U zavisnosti od elemenata vrši se bodovanje koje se sabira i predstavlja ostvareni rezultat. Postoje elementi koji donose bodove i elementi koji oduzimaju bodove. Kako vreme igre odmiče tako se povećava brzina i broj elemenata.

Bodovanje:

 • Knjaz Miloš Aromatični Limun +5 poena
 • Knjaz Miloš Aromatični Malina +5 poena
 • Knjaz Miloš Aromatični Šumsko voće +5 poena
 • Limun +3 poena
 • Malina +3 poena
 • Šumsko voće +3 poena
 • Led +1 poen
 • Kokteli –3 poena

Napomene:

Za vreme igranja same igrice, zabranjeno je otvaranje novih prozora u pretraživaču u kome je igrica otvorena, otvaranje bilo kojih drugih pretraživača kao i drugih programa. Ukoliko Organizator utvrdi da je učesnik za vreme igranja igrice otvorio novi prozor u pretraživaču ili otvorio drugi pretraživač ili program, učesnik će biti automatski diskvalifikovan.
Unosom novog, ispravnog koda, svaki učesnik može učestvovati neograničen broj puta u toku perioda trajanja konkursa, a ako je učesnik učestvovao više puta računa se najbolji rezultat učesnika
Učesnici su dužni da sačuvaju svoje fiskalne račune, koje su dobili prilikom kupovine i fiskalne isečke (fiskalne dodatke) na osnovu kojih su dobili kod za učešće u konkursu, a za ostvarivanje prava na nagradu je neophodno prikazati organizatoru fiskalni račun i fiskalni isečak.

Odabir pobednika

Na veb stranici www.kmigrajiosvoji.rs će sve vreme trajanja Konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, a osnovni kriterijum za rangiranje učesnika jeste broj ostvarenih bodova.

U slučaju da postoji više učesnika sa istim brojem ostvarenih bodova, kao dodatni kriterijum u takvim slučajevima primenjivaće se vreme za koje je učesnik ostvario bodove.

Razumevanja radi, učesnik koji je ostvario isti broj bodova kao drugi učesnik ili učesnici, ali za kraće vreme igranja igrice, imaće prednost u rangiranju u odnosu na drugog učesnika ili učesnike sa istim brojem bodova.

Objava dobitnika

Konačna rang lista dobitnika nagradne igre će biti objavljena najkasnije u roku od 15 radnih nakon završetka konkursa na web sajtu www.kmigrajiosvoji.rr

Oglasi
Oglasi

Lista će se zvati „Dobitnici nagrada“ i ova lista je jedina merodavna za priznavanje prava na nagradu.

Rang lista dobitnika se nalazi na stranici www.kmigrajiosvoji.rs/top-lista

Jedan dobitnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Predaja ngrada nagrada

Organizator snosi sve troškove dostave nagrada svim dobitnicima konkursa.

Ukoliko učesnik osvoji poklon čija je pojedinačna vrednost iznad 13.000,00 RSD, ima obavezu da organizatoru u roku od 48 sati od poziva organizatora, dostavi fotokopiju lične karte ili drugi lični dokument koji sadrži sledeće podatke: ime i prezime, prebivalište i JMBG učesnika, zbog obračuna i uplate poreza na dohodak građana, kako bi Organizator mogao da ispuni poreske obaveze po osnovu poreza na dohodak građana. Korisnik dostavlja podatke na e-mail adresu kmigrajiosvoji@knjaz.co.rs.

Nagrade ne mogu biti zamenjene za novac.

Prilikom dostavljanja nagrade, Dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš), prikazati fiskalni račun sa fiskalnim dodatkom (fiskalnim isečkom) na kome je prikazan kod za učešće u Konkursu kao dokaz kupovine proizvoda – Dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Pomoć i dodatne informacije

Za detaljnije informacije u vezi nagradnog konkursa, učesnici mogu da se informišu putem kmigrajiosvoji@knjaz.co.rs i putem call centra na br. 0800100700. Radno vreme call centra je svakog radnog dana od 10h do 16h.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje kliknite posetite www.kmigrajiosvoji.rs

Knjaz Miloš nagradna igra 2022 traje do 15.08.2022., a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
22 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!