11 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Kengur nagradna igra traje od 10.08.2023. do 04.09.2023. u 23:59 časova na sajtu www.kengur.rs/dexrock

Nagrade:

 • 3 x iPhone 14 + Druženje sa Dex Rockom (mesta od 1 – 3)
 • 5 x Sony PlayStation 5 + Druženje sa Dex Rockom (mesta od 4 – 8)
 • 22 x Druženje sa Dex Rockom

Ukupan broj nagrada: 30

VAŽNO!

Druga Kengur nagradna igra za 6 iPhona 14 je na stranici www.nagradneigrers.com/kengur-nagradna-igra-osmisli-cool-slogan-i-osvoji-iphone/

Pravo učešća

Pravo učešća u Konkursu imaju sva fizička lica koja imaju najmanje 18 godina, sa prebivalištem u Republici Srbiji, sa izuzetkom teritorije Kosova i Metohije.

U Konkursu ne mogu da učestvuju zaposleni kod DOO STATOVAC KOMERC LESKOVAC, marketinških agencija koje je Organizator angažovao u promociji Konkursa, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, roditelji, rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Kako učestvovati?

 1. Uz svaku kupovinu u Kengur maloprodajnim objektima u Srbiji, u minimalnom iznosu od 1.000 RSD u gore navedenom periodu, kupac dobija karticu sa jedinstvenim promo kodom koji se može iskoristiti za učešće u konkursu.
 2. Poseti sajt www.kengur.rs/dexrock sa mobilnog uređaja
 3. Pokreni igru i unose jedistveni kod sa poleđine kartice

Igra

 • Nakon unosa koda aktivira se vremenski ograničena partija igre u kojoj je cilj da se sakupi što više proizvoda u ilustrovanu potrošačku korpu, istovremeno izbegavajući ilustrovane bombe.
 • Sakupljanje proizvoda generiše poene potrebne za rangiranje na kraju igre, dok ilustrovane bombe oduzimaju 20 poena sa svakim kontaktom sa potrošačkom korpom.
 • Cilj se da se u vremenskom roku od 120 sekundi sakupi što više poena.
 • Učesnici pristupaju aktivaciji igre putem mobilnih uređaja.

Napomene:

 • Kod sa kartice se kože iskoristiti samo jednom nakon čega postaje neupotrebljiv.
 • Kupac dobija jednu karticu po obavljenoj kupovinu u navedenom minimalnom iznosu

Odabir dobitnika

30 učesnika koji ostvare najbolje rezultate dobijaju nagrade.

U slučaju da Pobednik u nekom trenutku ne ispoštuje pravila ovog konkursa, proglašava se zamenski pobednik. Zamenski pobednik je učesnik koji je prvi sledeći iza pobednika po izboru žirija. Na mesto diskvalifikovane pobedničke prijave se plasira prijava zamenskog pobednika.

Objava dobitnika

Organizator će objaviti pobednike u vidu Story-ja na Kengur Instagram profilu i Facebook Kengur stranici.

Obaveštenje dobitnicima

Pobednici će inicijalno biti kontaktirani putem telefona.

Pobednicima će biti dostavljena informacija o pobedi i kontakt telefon. Pobednici su u obavezi da u roku od 48 sati od primanja poruke pozovu kontakt telefon i prihvate Poklon.

Pobednici moraju telefonom komunicirati sve neophodne podatke za isporuku: Ime, prezime, broj telefona i adresu prebivališta.

U slučaju da pobednik u roku od 48 sati ne obavesti organizatora o prihvatanju pokona i/ili ne dostavi tačne podatke neophodne za isporuku poklona, gubi pravo na osvojeni poklon i njegov poklon dobija zamenski pobednik po izboru žirija.

Isporuka nagrada

Nagrade će biti poslate pobednicima u roku od 45 dana od trenutka proglašenja pobednika. Troškove isporuke nagrada će snositi Organizator.

Pobednik se obavezuje da će se u dogovoreno vreme neko biti na adresi dostave da preuzme Poklon. Ukoliko nikog nema na adresi u momentu isporuke Pobednik gubi pravo na Poklon i njegov poklon dobija zamenski pobednik po izboru žirija.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje u Kengur igri poseti www.kengur.com/dexrock

Kengur nagradna igra traje do 04.09.2023, a za pravila klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
11 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!