Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Karcher nagradni konkurs traje u periodu od 15.04.2023. godine do 15.06.2023. godine do ponoći.

Nagrade:

 1. mesto: 1 x perač pod pritiskom sa oznakom HD 5/15.
 2. mesto: 1 x perač pod pritiskom sa oznakom K 7 Smart Control.
 3. mesto: 1 x perač pod pritiskom sa oznakom K 5 Power Control.

Ukupan broj nagrada: 3

Pravo učešća

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako lice sa prebivalištem u Srbiji. Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na nagradnom konkursu u skladu sa važećim propisima. Lice može učestvovati na nagradnom konkursu u granicama svoje sposobnosti.

Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Opis

Potraga za vlasnicima najstarijeg Kärcher perača kreće sada!

Nagrađuje se vlasnike najstarijih perača!

Potraga trajaće sve do 15. juna, stoga ne časite časa i pretražite vaše podrume i ostave i možda baš vi osvojite novi Kärcher perač!

Kako učestvovati?

Da biste učestvovali na konkursu, potrebno je da:

 1. Zapratite Karcher Srbija Instagram i Karcher Facebook stranicu
 2. Pošaljete fotografiju pločice sa serijskim brojem perača koji posedujete ili bilo kojim vidom vizuelnog dokaza (fotografija ili video) da je perač u funkciji.

Takođe, otvorena je mogućnost učestvovanja i putem slanja na email office@rs.karcher.com.

Napomene:

 • Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu. Jedan učesnik, koji se identifikuje preko imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu u nagradnom konkursu.
 • Ukoliko se učestvuje više puta ili ako se daju lažni podaci prilikom prijavljivanja, Karcher ima pravo da prijavljene učesnike isključi iz nagradnog konkursa.
 • Svaka upotreba lažnih ili dvostrukih profila ili opravdana sumnja u njihovo postojanje sankcionisaće se eliminacijom učesnika iz konkursa.
 • Organizator zadržava pravo da u bilo kojem trenutku diskvalifikuje prijavljene učesnike u slučaju da učesnik prekrši navedena pravila ili
  je pokušao prevaru i slično

Odabir pobednika

Pobednike bira žiri do 20.06.2023.

Objava pobednika

Imena pobednika će biti objavljeni na stranici Instagram i Facebook stranici i to u roku od 7 dana nakon završetka nagradnog konkursa.

Kako se pobednik obaveštava/kontaktira?

Pobednik se obaveštava u roku od 7 dana od donošenja odluke o pobedniku i to putem dostavljenog broja telefona. Ukoliko nije moguće stupiti u kontakt sa pobednikom putem telefona, obaveštenje o pobedi će biti poslato putem emaila ili putem Instagram i Facebook stranica.

Ukoliko se pobednik ne javi u roku od 7 dana od obaveštenja putem maila, Instagram ili Facebook inboxa, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći pobednik.

Dodela nagrada

Nagrada se šalje poštom na dostavljenu adresu u Srbiji u roku od 30 dana od dana proglašenja pobednika.

Da biste preuzeli nagradu potrebno je da nam dostavite Vaše lične podatke, a kako bismo Vas kontaktirali i kako bismo Vam poslali istu. Po završetku nagradnog konkursa, pobednik je u obavezi da organizatoru dostavi sledeće podatke u Inbox ( Sanduče ) društvene mreže na kojoj je pobedio:

Ime i prezime,
Ulica, kućni broj, poštanski broj i mesto,
Broj telefona

Nagrada se ne može zameniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu, niti prebaciti na drugo fizičko lice. Pobednici ne mogu zahtevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim pravilima.

Pravila

Karcher nagradna igra traje 15.06.2023, a za pravila posetite www.kaercher.com/rs

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!