2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova JUB nagradna igra za letovanje je na sledećem crvenom linku:
JUB nagradna igra
JUB nagradna igra od ispod traje od 03.04.2023. od 8 časova do 15.05.2023. do 23.59 časova.

Nagrade:

 • 40 x peškiri za plažu: 7,77 EUR /kom Neto cena
 • 40 x suncobrana za na plažu 9,22 EUR/kom Neto cena
 • 40 x stolica za plažu 22,24 EUR/kom Neto cena
 • 40 x lopta za plažu 2,10 EUR/kom Neto cena

Ukupan broj nagrada: 160

Pravo učešća

U nagradnom kvizu mogu da učestvuju fizička lica sa prebivalištem ili privremeni boravištem u Republici Srbiji, starija od 15 godina, koja ispunjavaju u ovim uslovima navedene uslove za učešće.

U Nagradnom kvizu nije dozvoljeno učešće licima, koja su zaposlena kod organizatora Nagradnog kviza ili u ostalim preduzećima iz Grupe JUB, članovima njihove uže porodice (bračni drug odnosno vanbračni partner odnosno partner u partnerskoj vezi, deca odnosno usvojena deca, kao i roditelji odnosno usvojitelji). Navedena lica će iz nagradnog kviza biti isključena od strane organizatora.

Oglasi

VAŽNO!

JUB u humanitarnoj akciji sa Crvenim krstom Srbije: „Zajedno dajmo doprinos za oporavak dece iz socijalno ugroženih sredina“

Već sedmu godinu zaredom, JUB sprovodi uspešnu saradnju sa Crvenim krstom Srbije, najvećom humanitarnom organizacijom u regionu i doprinosi oporavku dece iz socijalno ugroženih sredina naše zemlje.

Ove godine JUB je osmislio novu aktivaciju – nagradni kviz „JUPOL te za more sprema“.

Igrajte JUPOL nagradni kviz uz koji ćete se zabaviti, podržati donatorski program, a imate mogućnost da osvojite i lepe JUPOL nagrade.

Podržavate odlazak dece iz socijalno ugroženih sredina Srbije na oporavak u letnji kamp u Baošićima.

Kako učestvovati?

 1. Posetite www.jupol-kviz.jub.rs
 2. Igrajte 3 kratke zabavne igre/3 šarena izazova (slagalica, memorija, zaminljiva geografija – mapa)
 3. Dajete doprinos u donatorskom programu i kandidujete se za izvlačenje lepih JUPOL nagrada!

U nagradnom kvizu pojedinac učestvuje tako što rešava izazov na način da:

 • Prevuče pojedinačne delove slike na odgovarajuća mesta u slagalici i dobije smislenu celinu. Ako mu ponestane vremena, mora ponovo da igra izazov.
 • U memoriji, klikom na prekrivene sličice, on otkriva 8 memorijskih parova, što mora da uradi pre nego što istekne raspoloživo vreme. Ako mu ponestane vremena, mora da ponovi izazov.
 • Na mapi je uvek označena jedna država, a ispod nje su dve zanimljivosti vezane za mora ili jezera. Korisnik mora kliknuti na tačku interesovanja koja pripada označenoj zemlji. Tokom izazova pojavljuju se 4 obojene zemlje. Korisnik mora ispravno da klikne na najmanje tri interesantne tačke da bi imao priliku da napreduje. U suprotnom, mora ponovo da rešava izazov.

Napomene:

 • Svaki kviz učesnici mogu igrati više puta
 • Da biste uspešno završili šareni izazov, morate odabrati najmanje dva tačna odgovora.

Odabir dobitnika

Komisija organizatora će dana 16.05.2023. godine izvući 160 dobitnika.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko se utvrdi da je jedno lice sa različitim adresama elektronske pošte više puta izvučeno, dodeliće mu se samo 1 nagrada.

Dodela nagrada

Dobitnici će o izboru biti obavešteni najkasnije u roku od 5 radnih dana nakon izvlačenja nagrada na adresu elektronske pošte, koju su naveli prilikom prijave, dobiće poruku elektronske pošte sa pozivom za dostavljanje podataka o mestu prebivališta, gde će biti dostavljena nagrada od strane organizatora.

Ukoliko se dobitnik u roku od 5 radnih dana od poslate poruke elektronske pošte ne javi organizatoru, smatraće se da povlači svoje učešće u nagradnoj igri i da se istovremeno odriče prava na nagradu.

Posle prijema podataka, nagrada će biti dostavljena putem pošte na adresu dobitnika.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.jupol-kviz.jub.rs

JUB nagradna igra traje do 15.5.2023, a za pravila kliknite OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!