Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova vredna JUPOL nagradna igra je na sledećem crvenom linku:
JUPOL nagradna igra
JUB nagradna igra se održava u periodu od dana 1.4.2022. do dana 15.6.2022. do 23.59 časova.

Nagrade:

50 x peškir za plažu

Pravo učešća

U nagradnoj igri mogu da učestvuju fizička lica sa stalnim ili privremenim prebivalištem u Republici Srbiji, starija od 18 godina, koja ispunjavaju u ovim uslovima navedene uslove za učešće. Mlađi od 18 godina mogu u nagradnoj igri da učestvuju uz pisanu saglasnost roditelja odn. zakonskih zastupnika.

U nagradnoj igri nije dozvoljeno učešće licima, koja su zaposlena kod organizatora nagradne igre ili u ostalim preduzećima iz Grupe JUB, članovima njihove uže porodice (bračni drug odnosno vanbračni partner odnosno partner u partnerskoj vezi, deca odnosno usvojena deca, kao i roditelji odnosno usvojitelji).

Oglasi

Opis

Kupovinom proizvoda JUPOL Plus 15l, donirajte u fond za program oporavka dece iz socijalno ugroženih sredina u okviru programa Crvenog krsta Srbije.

Podržite ovu društveno odgovornu aktivnost i odigrajte kviz!

Reši kviz i otkrij, koliko si dobar poznavalac svetskih događaja.

Kako učestvovati?

Za učestvovanje je potrebno:

  1. Kupiti jednokratno (na jednom fiskalnom računu) minimalno 15l JUPOL boje
  2. Poslati sliku fiskalnog računa u inbox zvanične Facebook stranice JUB Srbija.
  3. Odgovoriti na pitanja u kvizu koji se nalazi na www.jub.rs

U nagradnoj igri se učestvuje na način, što pored fiskalnog računa, odgovara na 10 pitanja kviza. Svaki korisnik ima za odgovaranje na raspolaganju 30 sekundi vremena. Posle isteka tog vremena i bez aktivnosti korisnika smatra se da korisnik nije odgovorio pravilno na pitanje.

Izbor dobitnika

Komisija organizatora će iz redova onih učesnika, koji će učestvovati u nagradnoj igri, u skladu s ovim pravilima na završetku kampanje, 16.06.2022. izvući 50 dobitnika.

Oglasi

Komisija, koju čine tri člana, pregledaće svih 50 dobitnika. Ukoliko se utvrdi da je jedno lice sa različitim adresama elektronske pošte više puta izvučeno, dodeliće mu se samo jedna (1)
nagrada.

Obaveštavanje i preuzimanje nagrada

Dobitnici će o izboru biti obavešteni najkasnije u roku od 5 radnih dana posle završetka kviza i na adresu elektronske pošte, koju su naveli prilikom prijave, dobiće poruku elektronske pošte sa pozivom za dostavljanje podataka o mestu prebivališta, gde će biti dostavljena
nagrada od strane organizatora. Lica, mlađa od 18 godina, moraju za preuzimanje nagrade, istovremeno sa dostavljanjem podataka, organizatoru da dostave i pisanu saglasnost roditelja ili zakonskog zastupnika. Ukoliko se dobitnik u roku od 5 radnih dana od poslate poruke elektronske pošte ne javi organizatoru, smatraće se da povlači svoje učešće u nagradnoj igri i da se istovremeno odriče
prava na nagradu.

Pravila JUB nagradne igre

JUB nagradna igra traje do 15.6.2022., a za učestvovanje posetite www.jub.rs

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!