Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Jelen pivo konkurs „DOBAR ŠUT ZA SREĆAN PUT“ traje od 20.05.2018. godine u 12:00h i završava se u subotu 15.06.2018. u 23:59h. Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije, izuzev teritorije AP Kosova i Metohije.

Ukupno 5 (pet) nagrada, a obuhvata:
1 (jedno) putovanje u Moskvu za jednu osobu na bazi 2 noćenja, u koje je uključeno:
Avionski prevoz na relaciji Beograd-Moskva-Beograd sa uračunatim aerodromskim taksama;
Smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto)
Panoramsko razgledanje grada Moskve autobusom u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku;
Transfer do stadiona i odlazak na fudbalsku utakmicu Srbija-Brazil koja se odigrava dana 27.06.2018. godine u 21 časova (po lokalnom vremenu);
Ulaznice za utakmicu Srbija-Brazil;
Transfer aerodrom-hotel-aerodrom;
Planirani period putovanja za dobitnike Glavne nagrade je 26.06.-28.06.2018.

Predmet konkursa je ostvarivanje najboljeg rezultata kroz igranje Jelen igre šutiranja penala na gol u okviru jelenpivo.com website-a, a kroz veštinu i umeće učesnika konkursa. Pravo učešća u konkursu imaju sledeća lica: državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.

Prodajna mesta u kojim se mogu kupiti proizvodi koji učestvuju u ovom nagradnom konkursu i u kojima se može dobiti kontrolni broj potreban za učešće:  Trgovinski lanac Delhaize – formata supermarket i mini marketi na teritoriji cele Republike Srbije (ukupno 404 prodajnih objekata, spisak objekata dostupan na www.maxi.rs )

Oglasi

Da bi lice steklo pravo da učestvuje na konkursu, potrebno je da tokom Perioda trajanja konkursa iz člana 1.2 ovih Pravila, u naznačenim objektima u člana 3. ovih Pravila, kupi jedan od dva zbirna pakovanja – multipacka sa Jelen pivom po sopstvenom izboru i to: 1. Multipack 11 x Jelen Dynamark CAN 0,5l + majica ili 2. Multipack 5 x Jelen Dynamark CAN 0,5l + čaša (u dalem tekstu: Jelen multipack)

Prilikom svake kupovine Jelen multipacka u prodajnim objektima u periodu trajanja ovog konkursa, potrošač dobija fiskalni račun (dodatak fiskalnog računa) pri obavljenoj kupovini na kome će biti naznačeni sledeći elementi:

Kontrolni broj  koji potrošači, potencijalni učesnici konkursa, mogu da iskoriste na web stranici organizatora (jelenpivo.com) kako bi odigrali igru Dobar šut za srećan put. Učesnici su dužni da sačuvaju ove fiskalne račune sa kodom, u slučaju ostvarivanja nagrade i prikaza Organizatoru.

Nakon što ispuni uslove iz prethodnih stavova ovog člana, potrebno je da Učesnik odigra igru Dobar šut za srećan put koja se sastoji od šutiranja određenog broja penala na gol, Potrebno je da Učesnik postigne što više golova iz penala od definisanog  broja i da sakupi što veći broj bodova (svaki učesnik ima ukupno 15 šansi za penale)

Oglasi
Oglasi

Rezultati Konkursa biće objavljeni najkasnije 18.06.2018. na website-u organizatora. Za igranje i detalje konkursa klikni OVDE