4 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Jelen nagradna kampanja traje od 05.06.2023. godine u 00.01 časova do 31.08.2023. godine u 23.59 časova na sajtu www.jelenzamladence.rs

Nova Jelen nagradna igra počinje 10. juna, a pogledaj ju na linku www.nagradneigrers.com/tag/jelen/
Nagradna igra Zaječarskog za automobile počinje 3. juna, a pogleda ju na linku www.nagradneigrers.com/tag/zajecarsko/

Nagrade:

Jelen pivo časti sve mladence personalizovanom, jedinstvenom gajbom piva, koja stiže direktno na kućnu adresu.

Pravo učešća

Pravo učešća u promotivnoj kampanji imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, koja su u periodu od 01.01.2023. godine do 15.08.2023. godine (uključujući oba datuma) sklopila brak pred nadležnim organom, tj. matičarem odnosno ovlašćenim diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Srbije sa licem koje je u trenutku prijavljivanja za učešće u promotivnoj kampanji punoletno, odnosno ima navršenih 18 godina života.

Kako učestvovati?

  1. Poseti internet stranicu www.jelenzamladence.rs
  2. Izvrši online prijavu na navedenoj internet stranici tako što će popuniti obrazac prijave, u koji će uneti potpune i ispravne podatke koji su označeni kao obavezni, pri čemu je neophodno priložiti fotografiju, skeniranu kopiju ili elektronsku verziju izvoda iz matične knjige venčanih u smislu Zakona o matičnim knjigama, iz kojeg se mogu utvrditi ime i prezime Učesnika i njegovog/njenog supružnika; datum rođenja oba supružnika; datum sklapanja braka;
  3. Potvrdi da su uneti podaci ispravni i istiniti;

Napomene:

  • Jedan Učesnik može dobiti samo jedan poklon, što će se primeniti i na situaciju u kojoj Učesnik u toku trajanja Promotivne kampanje sklopi brak više puta.
  • Autentičnost podataka koje je Učesnik uneo u prijavu biće proverena, odnosno utvrđena proverom predmetnih podataka
  • Pogrešne, nepotpune i prijave u kojima su navedeni netačni podaci smatraće se nevažećim

Obaveštavanje dobitnika

Dobitnici poklona u sklopu promotivne kampanje biće o tome obavešteni putem e-mail adrese navedene prilikom prijavljivanja, najkasnije u roku od 15 dana od dana podnošenja prijave.

Oglasi

Isporuka i preuzimanje poklona

Nakon verifikacije prijave od strane organizatora, dobitniku će poklon biti poslat na adresu navedenu u prijavi, pri čemu takva adresa mora biti na teritoriji Republike Srbije, te isporučen najkasnije u roku od 70 dana od dana završetka Promotivne kampanje.

Organizator će, posredstvom partnera za isporuku poklona u okviru Promotivne kampanje, kontaktirati dobitnika (putem telefona, tj. pozivom ili slanjem SMS poruke, ili putem adrese elektronske pošte navedene u prijavi) radi dogovora oko termina isporuke. Konstatuje se da isporučeni poklon mogu preuzeti isključivo Učesnik lično ili lice izričito određeno od strane Učesnika. Ukoliko navedena lica ne budu zatečena na adresi prilikom dogovorenog termina isporuke, Organizator neće imati obavezu da isporuku izvrši u drugom terminu.

Učestvovanje i pravila

Za prijavu posetite www.jelenzamladence.rs

Jelen nagradna kampanja traje do 31.08.2023, a za pravila kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
4 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!