Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

 

Najnovija Jelen pivo nagradna igra za koju klikni OVDE

Jelen nagradna igra počinje 16. juna 2017. godine i traje zaključno do 15. jula 2017. godine., a organizator je APATINSKA PIVARA D.O.O.

U nagradnoj igri će dobitnicima biti podeljeno 1.306.363 besplatnih proizvoda i to Jelen piva pakovanog u povratnu staklenu bocu od 0,5 litara (RGB).

Oglasi

Proizvod i pakovanje koje učestvuje u nagradnoj igri Jelena je sledeće:
0,5 litara povratna staklena boca (RGB) Jelen piva
Svaka jedinica proizvoda koja učestvuje u nagradnoj igri vidno je obeležena promotivnom vratnom i trbušnom etiketom i promotivnim čepom.

Učesnici će nakon što otvore Promotivno pakovanje, u slučaju da se radi o dobitnoj boci, na unutrašnjoj strani zatvarača moći da pronađu informaciju – znak (grafički prikaz) da se radi o dobitnoj boci, te će taj zatvarač nakon toga moći zameniti za besplatan proizvod. Znak da se radi o dobitnoj boci je slika boce Jelen piva na unutrašnjoj strani zatvarača.

Svaki učesnik koji poseduje zatvarač dobitne boce može u jednom od prodajnih objekata koji prodaje proizvode priređivača (ukupno više od 3.000 objekata) a koji su posebno obeleženi promotivnim posterom (u daljem tekstu „Redemption centri““) da zatvarač dobitne boce zameni za besplatnu bocu Jelen piva 0,5 litara u staklenoj ambalaži.

Za pravila poseti www.jelenpivo.com

Oglasi
Oglasi