Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Jaffa program lojalnosti potrošača traje od 2. marta 2020. godine do 30. aprila 2020. godine, a odnosi se na područje Republike Srbije, bez Kosova i Metohije.

Nagrada u programu lojalnosti je:
10.000 x
Emajlirana višenamenska posuda za čuvanje hrane zapremine 1.75 litara, marke Metalac.

Kako bi stekli pravo na nagradu u periodu trajanja Programa učesnici treba:
poslati 20 jedinstvenih kodova koji se nalazi sa unutrašnje strane folije pakovanja proizvoda JAFFA NAPOLITANKA putem SMS-a na broj 2222 u periodu od 2.3.2020 00:01 do 30.4.2020 23:59 2020 godine.

Primljena SMS poruka sa broja 2222 sa potvrdom da je učesnik ostvario pravo na nagradu uz dodeljeni jedinstveni Kod, služi kao dokaz o identitetu dobitnika nagrade prilikom preuzimanja nagrade.
Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik je dužan da prodavcu u maloprodajnom objektu izdiktira sigurnosni kod i broj mobilnog telefona sa koga su poruke poslate.

Oglasi

Na osnovu pravilno poslatih 20 kodova učesnik ima pravo na nagradu.

Organizator će slanjem SMS-a obavestiti dobitnika da je ostvario sigurnu nagradu. Dobitnik u poruci dobija jedinstveni Kod kojim se loguje na stranicu sigurnih dobitnika na web stranici www.sansajeizmedjuredova.rs ili se javlja na besplatan broj call centra 0800/200-010 koji umesto dobitnika popunjava sva polja. Dobitnik sigurne nagrade bira objekat METAC MARKETA ili HOME MARKETA u kome će preuzeti svoju sigurnu nagradu, štiklirajući polje maloprodajnog objekta Metalac Marketa u opadajućem meniju u aplikaciji.

Sa jednog mobilnog broja telefona najviše se mogu dobiti tri sigurne nagrade.

Za pravila program lojalnosti klikni OVDE

Oglasi
Oglasi