Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Banini nagradna igra nalazi se OVDE

Banini konkurs organizuje Jaffa i traje od 22.02.2021. godine do 15.03.2021. godine, a odnosi se na područje Republike Srbije, bez Kosova i Metohije.

Nagrade su:
DNEVNE NAGRADE (od ponedeljka do subote)
Učesnici imaju mogućnost da osvoje tri nagrade:
1. Za treće mesto Trik paket proizvoda
2. Za drugo mesto Mis – Logitech G102
3. Za prvo mesto Headset – SteelSeries Arctis 1

DNEVNE NAGRADE za dan nedelju (28.02., 07.03. i 14.03)
Učesnici imaju mogućnost da osvoje tri nagrade, i to:
1. Za treće mesto Trik paket proizvoda
2. Za drugo mesto Logitech G213 Prodigy
3. Za prvo mesto Play station 5

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su punoletni, odnosno lica koja su navršila 18 godina života kao i maloletna lica,za čiju prijavu je neophodna saglasnost roditelja, staratelja, odnosno drugog zakonskog zastupnika maloletnika.

Oglasi

U konkursu učestvuju svi Trik proizvodi kupljeni u Idea ili Roda objektima (Trik štapići 40g, 100g, 200g; Trik štapići sa kikirikijem 45g, 150g; Trik mini štapići sa kikirikijem 220g; Trik mix 300g; Trik party mix 500g; Trik ribice 90g; Trik perece 100g).

Za učestvovanje na konkursu u bilo kom segmentu potrebno je:
1. da se kupi bilo koji Trik proizvod u Idea ili Roda objektu, i da sačuva račun sa brojem isečka koji se nalazi na dnu fiskalnog računa i na kome je bilo koji od navedenih trik proizvoda. Broj isečka je petocifreni ili šestocifreni broj iza slova „БИ“ („Kod“).
2. Nakon kupovine Trika potrebno je da učesnik preduzme sledeće korake:
Zaprati Trik Viber Community, koji može pronaći pretragom na Viberu u polju “Public”, “Find more public accounts” kako bi dobio dodatne informacije o pravilima nagradnog konkursa i pratio poslednje vesti u skladu sa istim.

Zatim da u polju „Poruka”/„Message” potvrdi da ima navršenih 18 godina Ili da ima saglasnoststaratelj ukoliko nema navršenih 18 godina i da nakon toga pročita i prihvati Pravila (koja se nalaze na internet stranici Organizatora www.banini.rs/trikgg, a na koje Učesnik može pristupiti klikom na dugme Pravila koje se nalazi na Javnom nalogu. Maloletnik je dužan da prilikom prijave unese e-mail svog roditelja, staratelja, odnosno drugog zakonskog zastupnika maloletnika sa kojeg je potrebno da roditelj, staratelj, odnosno drugi zakonski zastupnika maloletnika, u roku od 48 sati od prijema mejla, da saglasnost za učešće maloletnika, a kojom potvrđuje i da je upoznat sa ovim Pravilima kreativnog konkursa i uslovima učestvovanja u kreativnom konkursu.

3. Učesnik treba da poseti web stranicu www.banini.rs/trikgg ili Viber grupu Trik , kako bi pristupio linku ka igri memorije koju se nalazu na sajtu www.banini.rs/trikgg. Igra se bazira na vremenskom limitu odnosno rekordu – igrač sa najkraćim vremenom potrebnim za rešavanje igre memorije tog dana osvaja nagradu. Nakon što se igra završi, igrač bira opciju da li želi da igra ponovo ili upisuje rezultat. Ako odluči da upiše rezultat, otvaraju se polja za ime i prezime, email adresu, broj mobilnog telefona i broj fiskalnog isečka.
DA BISTE ZABELEŽELI REZULTAT MORATE DA UPIŠETE BROJ FISKALNOG ISEČKA (BI BROJ) NA KOME SE NALAZI BAR JEDAN TRIK PROIZVOD IZ BILO KOJEG IDEA ILI RODA MALOPRODAJNOG OBJEKTA,
Nakon toga, objavljuje se rang lista na kojoj se pojavljuju samo ime i prezime i vreme (rekord). U internet bazı nalaze se i podaci o broju telefona i fiskalnom isečku radi utvrđivanja identiteta po dobijaju nagrade. Svakog radnog dana u 16h vrši se presek pobednika tog dana i kreće novi konkurs do narednog dana u 16h. Svi rezultati po danima biće dostupni unutar REZULTATI dela u samoj igri na stranici banini.rs/trikgg

Oglasi
Oglasi

Učesnici koji budu proglašeni za dobitnike nagrade biće kontaktirani najkasnije u roku od 48 sati nakon objavljivanja dobitnika nagrade putem telefona, e maila ili slanjem poruke – Obaveštenja gde je potrebno da dalje Organizatoru dostave svoje podatke, i to: Ime i prezime, JMBG, broj telefona i adresu prebivališta.

Za pravilnik i učestvovanje klikni OVDE