Trajanje:

Jacobs konkurs traje u periodu od 23.05.2022 do 19.06.2022. do 23č na sajtu www.jacobskonkurs.rs

Nagrade:

 1. nagrada: 1 x Playstation 5 konzola za igru (okvirna vrednost 120.000 din)
 2. nagrada: 1 x Xbox serija S konzola za igru (okvirna vrednost 85.000 din.)
 3. nagrada: 1 x Nintendo Switch konzola za igru (okvirna vrednost 45.000 din.)

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u nagradnom takmičenju imaju sva punoletna (18+) fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji.

U takmičenju ne mogu učestvovati zaposleni kod Jacobs Srbija, organizatora i realizatora i drugih lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog takmičenja, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici sa svojom užom porodicom.

Oglasi

Jacobs proizvodi koji učestvuju u aktivaciji

U aktivaciji učestvuju svi Jacobs proizvodi i veličine pakovanja – Cronat Gold, Crema Gold, Monarch, 3u1 Original, 2u1 Original, 3u1 Intense, 3u1 ice, 3u1 Milka, Milka Cappuccino, Cappuccino Vanilla, Ice Cappuccino original, Ice Cappuccino salted caramel kao i Jacobs tradicionalna Monarch kafa.

Kako učestvovati?

 1. Kupite bilo koje pakovanja JACOBS KAFE iz pravila u nekom od MAXI, SHOP&GO, MEGA MAXI i TEMPO prodajnom objektu
 2. Sačuvajte fiskalni račun
 3. Prijavite se na sajtu www.jacobskonkurs.rs i unesete svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresu, datum rodjenja)
 4. Priložite fiskalni račun u formi fotografije
 5. Odigrajte igru Jacobs Saga

Upute za igranje igrice:

 • Igrači dolaze do rezultata tako što selektuju polja i oblike iste boje (minimum 3 je potrebno da se selektuje u istoj liniji, horizontalno ili vertikalno) čime se postižu poeni.
 • Igrači koji budu imali najveći broj poena u istom vremenskom intervalu (5min) će biti najviše rangirani u takmičenju i osvojiće nagrade.

Napomene:

 • Za svako učešće u takmičenju se mora priložiti novi račun kupovine
 • Jedan fiskalni račun se može iskoristiti samo jedanput
 • Prijave se moraju postaviti sa validnim podacima. One lažno postavljene neće ući u izbor za nagrade. Podaci koji budu uneti moraju biti verodostojni

Odabir pobednika

Igrači koji budu imali najveći broj poena u istom vremenskom intervalu (5 min) će biti najviše rangirani u takmičenju i osvojiće nagrade.

Nakon završetka nagradnog takmičenja, biće objavljena lista najbolje rangiranih učesnika prema kriterijumu najboljih rezulatat u igri Jacobs Saga.

Stručni žiri organizatora će kontrolisati verodostojnost podataka koji se automatski generišu preko platforme nagradnog takmičenja.

Dodela nagrada

Proglašenje pobednika je na sajtu www.jacobskonkurs.rs , maksimum 48 sati od zatvaranja nagradnog takmičenja dana 19.06.2022 u 23h.

Osvojenu nagradu može preuzeti samo učesnik koji se za istu prijavio na sajtu www.jacobskonkurs.rs i čije je ime na rang listi. Nagrada ne može biti ustupljena drugom licu.

Učestovanje i pravila

Jacobs konkurs traje 19.06.2022, a za učestvovanje posetite www.jacobskonkurs.rs


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

guest
4 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksandar
Aleksandar
28/06/2022 16:40

Ja sam ih pitao preko maila vezano za tih 699din i kazu da su prihvatali i manje iznose, a kad sam pitao sto nisu objavili broj bodova dobitnika kazu da nisu to u obavezi da urade. Uglavnom vrlo sumnjivo.

David
David
22/06/2022 10:20

Nisam siguran da su promenili. Pisalo je i ranije na sajtu 699 dinara. Ali u pravilima igre koja su na dnu i dalje stoji bilo koje pakovanje jedno. Ali jeste mutna prica slazem se, narocito sto nema potvrde da smo uspeli da uploudujemo fotografije racuna

Milos
Milos
20/06/2022 09:51

Nisam mogao da izdržim a da ne napišem komentar na ovo. Ukratko cu da napisem. Na početku n. igre nije pisalo pravilo da mora min iznos od 700din biti, i sve do zadnjeg dana igre to se nije menjalo. Danas udjem na sajt od igre i imam sta da vidim, promenjeno pravilo, mora biti min. iznos od 700din. Samim tim ovim se eliminišemo svi mi koji smo kupovali za 50-100din kafu a samo oni koji su znali za to pravilo (naravno neko njihov) ostaju i dobijaju nagrade. Nemam komentar zaista, jako ruzno.

Alex
Alex
21/06/2022 16:13
Reply to  Milos

Tačno je, zadnjeg dana su promenili pravila nagradne igre. Neozbiljno i nepoštovanje prema učesnicima.