6 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Jacobs konkurs traje u periodu od 23.05.2022 do 19.06.2022. do 23č na sajtu www.jacobskonkurs.rs

Nagrade:

 1. nagrada: 1 x Playstation 5 konzola za igru (okvirna vrednost 120.000 din)
 2. nagrada: 1 x Xbox serija S konzola za igru (okvirna vrednost 85.000 din.)
 3. nagrada: 1 x Nintendo Switch konzola za igru (okvirna vrednost 45.000 din.)

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u nagradnom takmičenju imaju sva punoletna (18+) fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji.

U takmičenju ne mogu učestvovati zaposleni kod Jacobs Srbija, organizatora i realizatora i drugih lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog takmičenja, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici sa svojom užom porodicom.

Jacobs proizvodi koji učestvuju u aktivaciji

U aktivaciji učestvuju svi Jacobs proizvodi i veličine pakovanja – Cronat Gold, Crema Gold, Monarch, 3u1 Original, 2u1 Original, 3u1 Intense, 3u1 ice, 3u1 Milka, Milka Cappuccino, Cappuccino Vanilla, Ice Cappuccino original, Ice Cappuccino salted caramel kao i Jacobs tradicionalna Monarch kafa.

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Kupite bilo koje pakovanja JACOBS KAFE iz pravila u nekom od MAXI, SHOP&GO, MEGA MAXI i TEMPO prodajnom objektu
 2. Sačuvajte fiskalni račun
 3. Prijavite se na sajtu www.jacobskonkurs.rs i unesete svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresu, datum rodjenja)
 4. Priložite fiskalni račun u formi fotografije
 5. Odigrajte igru Jacobs Saga

Upute za igranje igrice:

 • Igrači dolaze do rezultata tako što selektuju polja i oblike iste boje (minimum 3 je potrebno da se selektuje u istoj liniji, horizontalno ili vertikalno) čime se postižu poeni.
 • Igrači koji budu imali najveći broj poena u istom vremenskom intervalu (5min) će biti najviše rangirani u takmičenju i osvojiće nagrade.

Napomene:

 • Za svako učešće u takmičenju se mora priložiti novi račun kupovine
 • Jedan fiskalni račun se može iskoristiti samo jedanput
 • Prijave se moraju postaviti sa validnim podacima. One lažno postavljene neće ući u izbor za nagrade. Podaci koji budu uneti moraju biti verodostojni

Odabir pobednika

Igrači koji budu imali najveći broj poena u istom vremenskom intervalu (5 min) će biti najviše rangirani u takmičenju i osvojiće nagrade.

Nakon završetka nagradnog takmičenja, biće objavljena lista najbolje rangiranih učesnika prema kriterijumu najboljih rezulatat u igri Jacobs Saga.

Stručni žiri organizatora će kontrolisati verodostojnost podataka koji se automatski generišu preko platforme nagradnog takmičenja.

Dodela nagrada

Proglašenje pobednika je na sajtu www.jacobskonkurs.rs , maksimum 48 sati od zatvaranja nagradnog takmičenja dana 19.06.2022 u 23h.

Osvojenu nagradu može preuzeti samo učesnik koji se za istu prijavio na sajtu www.jacobskonkurs.rs i čije je ime na rang listi. Nagrada ne može biti ustupljena drugom licu.

Učestovanje i pravila

Jacobs konkurs traje 19.06.2022, a za učestvovanje posetite www.jacobskonkurs.rs

Oglasi
Subscribe
Notify of
6 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!