Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Jacobs konkurs traje od 19.11.2021 do 19.12.2021

Nagrade:

  • 1 x iPhone 13
  • 5 x Lazy Bag
  • 20 x Paket kafe

Pravo učestvovanja

Nagradni konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva punoletna (18+) fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji.

Oglasi

U konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod Organizatora, Realizatora i druga lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici sa svojom užom porodicom.

Kako učestovati u Jacobs konkursu u Univerexportu?

Za učešće na nagradnom konkursu učesnik treba da ispuni sledeće uslove:

  1. KUPI bilo koju Jacobs tradicionalnu ili instant kafu u minimalnoj ukupnoj vrednosti od 499,00 dinara u nekom od UNIVEREXPORT PRODAJNIH OBJEKATA. Proizvodi koji učestvuju u akciji su Instant I Tradicionalna kafa: Jacobs tradicionalna kafa, Cronat Gold, Crema Gold, Monarch, 3u1 original, 2u1 original, 3u1 Milka, 3u1 Intense, 3u1 Latte, Cappuccino Milka, Cappuccino Original, Cappuccino Vanila, Cappuccino Baileys.
  2. SAČUVA FISKALNI RAČUN i poseti sajt: www.jacobskonkurs.rs
  3. Za učešće u nagradnom konkursu na sajtu, potrebno je da UNESTI SVOJE PODATKE (ime i prezime, adresu, datum rodjenja) i priložite fiskalni račun u formi fotografije (jedan fiskalni račun se može iskoristiti samo jedanput).
  4. Priložiti kreativnu fotografiju ili video klip koji na njima najkreativniji način oslikava temu konkursa – „JACOBS ME INSPIRIŠE NA…“

Najkreativniji radovi osvajaju nagrade!

Napomene:

  • Učesnici mogu učestvovati samo jedan put.
  • Učesnicima koji učestvuju više puta kao rezultat će biti priznata samo prva prijava.
  • Neregularne prijave neće biti razmatrane za nagrade.

Odabir pobednika

Stručni žiri će na dan završetka konkursa izabrati najkreativnije radove na zadatu temu konkursa i objaviti rang listu učesnika koji su osvojili nagrade. Prvih 26 rangiranih učesnika će biti nagrađeni.

Oglasi
Oglasi

Dobitnicima nagradnog konkursa – izabranim pobednicima se smatraju učesnici čije fotografije izabere stručni žiri kao najkreativnije na zadatu temu i koji prema tome ostvaruju poziciju na rang listi. Finalni odabir se potvrđuje u prisustvu tročlane komisije

Jedan učesnik može učestvovati samo jednom u konkursu. Uvek se prva prijava uzima u obzir. Prijave se moraju postaviti sa validnim podacima. One lažno postavljene niti sa neregularnim računima neće ući u izbor za nagradu. Podaci koji budu uneti moraju biti verodostojni. U slučaju da žiri uoči bilo koju zloupotrebu od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici, bez upozorenja, biće diskvalifikovani iz nagradnog konkursa.

Objavljivanja dobitnika je najkasnije 48 sata nakon završetka konkursa počev od 23.00h na dan. 19.12.2021.

Dobitnik je u obavezi da prilikom preuzimanja nagrade sa sobom ponese fiskalni račun koji je priložio tokom prijave na konkurs i identifikacioni dokument (kako bi se uporedili podaci korišćeni tokom prijave na konkurs). Ukoliko učesnik ne bude imao fiskalni račun kod sebe i podaci sa prijave ne budu odgovarali onima na identifikacionom dokumentu, organizator učesniku neće uručiti osvojenu nagradu.

Nagrađeni učesnik mora imati prebivalište na teritoriji Republike Srbije.

Pravila i učestovanje

Jacobs nagradna igra traje do 19.12.2021, a za pravila i prijavu poseti www.jacobskonkurs.rs


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!