Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Jacobs nagradni konkurs se organizuje pod nazivom „Moja Jacobs razglednica“, a organizuje se i sprovodi na sajtu www.jacobskonkurs.rs u periodu od 09.02. do 08.03.2020. godine.

Nagrade konkursa „Moja Jacobs razglednica“ su:
Prva nagrada – iPhone XR model telefona. Boja Black. Memorija 64GB (okvirna vrednost 80.000din)
Druga nagrada- Laptop marke HP ili Acer (okvirna vrednost 45.000din)
Treća nagrada- De’Longhi aparat za kafu (okvirne vrednosti 40.000rsd)
Četvrta do osma nagrada – 1kg Jacobs kafe (kombinacija proizvoda)

Kako učestvovati?

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva punoletna (18+) fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji. U konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora, Realizatora i druga lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji nagradnog konkursa.

Oglasi

Za učešće na nagradnom konkursu učesnik mora da ispuni sledeće uslove:

-Kupite bilo koju Jacobs tradicionalnu ili instant kafu u minimalnoj ukupnoj vrednosti od 400,00 dinara u nekom od UNIVEREXPORT PRODAJNIH OBJEKATA. Proizvodi koji učestvuju u akciji su: Jacobs tradicionalna kafa, Cronat Gold, Crema Gold, Monarch, 3u1 original, 2u1 original, 3u1 Milka, 3u1 Intense, 3u1 Latte, Cappuccino Milka, Cappuccino Original, Cappuccino Vanila, Cappuccino Baileys.

– Sačuvajte fiskalni račun i posetite sajt: www.jacobskonkurs.rs

– Da biste se prijavili za učešće u nagradnom konkursu na sajtu, potrebno je da unesete svoje podatke (ime i prezime, adresu, datum rodjenja) i priložite fiskalni račun u formi fotografije (jedan fiskalni račun se može iskoristiti samo jedanput. Učesnici mogu učestvovati samo jedan put). Nakon toga, dobijate mogućnost učešća u Jacobs konkursu.

Oglasi
Oglasi

– Svi učesnici u konkursu treba da uploaduju na sajtu www.jacobskonkurs.rs fotografiju od koje će kreirati svoju Jacobs razglednicu prema temi konkursa. Na portalu će im biti ponuđen izbor različitih grafičkih ’’stikera’’ koje učesnici trebaju kreativno kombinovati sa fotografijom koju su priložili, kako bi napravili svoju Jacobs razglednicu sa kojom učestvuju u nagradnom konkursu.

Stručni žiri će na dan završetka konkursa izabrati 8 (osam) pobedničkih radova koji na najkreativniji način oslikavaju temu konkursa ..Moja Jacobs razglednica.. (prvih osam rangiranih mesta koja se nagrađuju).
Proglašenje pobednika je na sajtu www.jacobskonkurs.rs , maksimum 48 sati od zatvaranja nagradnog konkursa dana 08.03.2020 u 23h.

Dobitnik je u obavezi da prilikom preuzimanja nagrade sa sobom ponese fiskalni račun koji je priložio tokom prijave na konkurs i identifikacioni dokument (kako bi se uporedili podaci korišćeni tokom prijave na konkurs).

Za pravila i učestvovanje klikni OVDE