Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Jacobs konkurs „Jacobs Kafe Inspiracija“ traje u periodu od 04.09.2020 do 04.10.2020. godine

Nagrade su:
Prvih 20 dobitnika – nagrada: Relax vikend za 2 osobe na teritoriji Srbije, u hotelu od 4 zvezdice i uključenim SPA sadržajima (okvirna vrednost po 60.000din)
Sledećih 30 dobitnika – nagrada: Jacobs lazy bag (okvirna vrednost po 15.000din)
Sledećih 30 dobitnika – nagrada: Jacobs paket kafe (okvirna vrednost po 6.000din)

KUPITE bilo koju Jacobs tradicionalnu ili instant kafu u minimalnoj ukupnoj vrednosti od 500 dinara u nekom od MAXI I TEMPO PRODAJNIM OBJEKATIMA. Proizvodi koji učestvuju u akciji su Instant I Tradicionalna kafa: Jacobs tradicionalna kafa, Cronat Gold, Crema Gold, Monarch, 3u1 original, 2u1 original, 3u1 Milka, 3u1 Intense, 3u1 Latte, Cappuccino Milka, Cappuccino Original, Cappuccino Vanila, Cappuccino Baileys.
SAČUVAJTE FISKALNI RAČUN i posetite sajt: www. jacobskonkurs.rs

Da biste se prijavili za učešće u nagradnom konkursu na sajtu, potrebno je da UNESETE SVOJE PODATKE (ime i prezime, adresu, datum rodjenja) i priložite fiskalni račun u formi fotografije (jedan fiskalni račun se može iskoristiti samo jedanput. Učesnici mogu učestvovati samo jedan put).

Oglasi

U što kraćem vremenskom roku, odgovorite na pitanja konkursa JACOBS KAFE INSPIRACIJA na sajtu www.jacobskonkurs.rs. Na portalu će im biti ponuđen izbor od više različitih odgovora od kojih učesnici biraju jedan ili više tačnih. Cilj konkursa je što više tačnih odgovora u što kraćem vremenskom roku.

Stručni žiri će na dan završetka konkursa objaviti rang listu učesnika koji su najuspešnije kompletirali nagradni konkurs, rangiranih po broju tačnih odgovora i vremenu učestvovanja. Prvih 80 prvorangiranih učesnika će biti nagrađeni.
Dobitnik je u obavezi da prilikom preuzimanja nagrade sa sobom ponese fiskalni račun koji je priložio tokom prijave na konkurs i identifikacioni dokument (kako bi se uporedili podaci korišćeni tokom prijave na konkurs). Proglašenje pobednika je na sajtu www.jacobskonkurs.rs , maksimum 48 sati od zatvaranja nagradnog konkursa dana 04.10.2020 u 23h.

Za pravila i učestvovanje poseti jacobskonkurs.rs


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi