1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj

U okviru nagradne igre „Otvori Chipsy, pronađi zlato“ pronađena je kesica sa dobitnim kuponom koji se može zameniti za zlato u vrednosti od čak 5.000.000 dinara

Glavnu nagradu osvojila je dobitnica iz Jagodine ali potraga se nastavlja. U kesicama se i dalje kriju kuponi koje je moguće zameniti za zlato u vrednosti od 100.000, odnosno 1.000.000 dinara.

Dobitnica objašnjava da je isprva bila u šoku, ali da je, kada su joj iz call centra tražili lične podatke , shvatila da je zaista ona izvukla najveću nagradu.

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

„Iskreno, bila sam nešto gladna, pa reko’ daj da prevarim glad. Kada sam videla da je kupon za zlato u vrednosti od 5.000.000 dinara u kesici nisam znala gde se nalazim“ – kaže dobitnica koja je želela da ostane anonimna. Prvobitni šok i nevericu zamenio je osećaj neverovatne sreće kada je shvatila da je osvojila glavnu nagradu!

Na pitanje o tome koji joj je Chipsy omiljeni, dobitnica na prvu kaže „Chipsy ketchup“, mada će možda ipak Rebrasti imati prednost, pošto je u njemu pronašla dobitni kupon.

Prvi kupon a zlato u vrednosti od 100.000 dinara pronađeno je u Kragujevcu 10. februara 2023

„Otvori Chipsy, pronađi zlato““ je nagradna igra koju organizuje PepsiCo, a u kojoj učestvuju baš svi Chipsy konzumenti – budući da se u određenim kesicama nalaze kuponi koji se mogu zameniti za zlato.

Nagradna igra traje do 19. marta, a za pravila posetite link Chipsy nagradna igra za zlato

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!