1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj

Kupi bilo koji Chipsy sa baner trakom, pronađi kupon i zameni ga za poklon Doritos Nacho! 
Pogledaj detalje promocije na stranici:
www.nagradneigrers.com/chipsy-nagradna-akcija-za-doritos-uz-kupone/

Nagradna igra uz Čips!!!

Nagradna igra uz čips za gejming nagrade (PS5) je na stranici www.nagradneigrers.com/tag/chio

Glavnu nagradu osvojila je dobitnica iz Jagodine ali potraga se nastavlja. U kesicama se i dalje kriju kuponi koje je moguće zameniti za zlato u vrednosti od 100.000, odnosno 1.000.000 dinara.

Dobitnica objašnjava da je isprva bila u šoku, ali da je, kada su joj iz call centra tražili lične podatke , shvatila da je zaista ona izvukla najveću nagradu.

„Iskreno, bila sam nešto gladna, pa reko’ daj da prevarim glad. Kada sam videla da je kupon za zlato u vrednosti od 5.000.000 dinara u kesici nisam znala gde se nalazim“ – kaže dobitnica koja je želela da ostane anonimna. Prvobitni šok i nevericu zamenio je osećaj neverovatne sreće kada je shvatila da je osvojila glavnu nagradu!

Na pitanje o tome koji joj je Chipsy omiljeni, dobitnica na prvu kaže „Chipsy ketchup“, mada će možda ipak Rebrasti imati prednost, pošto je u njemu pronašla dobitni kupon.

Prvi kupon a zlato u vrednosti od 100.000 dinara pronađeno je u Kragujevcu 10. februara 2023

„Otvori Chipsy, pronađi zlato““ je nagradna igra koju organizuje PepsiCo, a u kojoj učestvuju baš svi Chipsy konzumenti – budući da se u određenim kesicama nalaze kuponi koji se mogu zameniti za zlato.

Nagradna igra traje do 19. marta, a za pravila posetite link Chipsy nagradna igra za zlato

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!