Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Intersport giveaway traje od 22.01.2024 do 29.01.2024

Nagrada:

  • 1 x Alpina Zupo kacigu light rose matt

Ukupan broj nagrada: 1

Opis

Tokom skijanja zaštita je najbitnija, zato učestvuj u nagradnoj aktivaciji i možeš da osvojiš Alpina Disney Zupo, skijašku kacigu za najmlađe.

Pravo učešća

U nagradnoj aktivaciji mogu učestvovati punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji U nagradnoj aktivaciji ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora nagradne aktivacije, niti članovi njihovih porodica. Ako takve osobe učestvuju biće isključene iz izbora.

Oglasi

Kako učestvovati?

Sve što trebaš da uradiš jeste da:

  1. Lajkuješ sliku objave www.instagram.com/p/C2ZLRgLs_cW/
  2. zapratiš @intersportsrbija
  3. u komentaru Instagram objave taguješ svog omiljenog skijaša

Odabir dobitnika

Pobednik je učesnik izvlačenja.

Objava dobitnika

Pobednik će biti objavljen 30.1.2024. na @intersportsrbija

Dodela nagrada

Dužnost pobednika je da odgovori na objavljivanje rezultata nagradne aktivacije objavljenog na Instagram profilu INTERSPORT i organizatoru saopšti informacije potrebne organizatoru za nagradu (ime, prezime, adresu, grad, poštanski broj, broj telefona ) u roku od 5 (pet) dana od objavljivanja rezultata na Instagram profilu INTERSPORT.

Oglasi
Oglasi

Ako pobednik ne odgovori na objavu rezultata žreba ili ne pruži tražene informacije na vreme, pobednik gubi pravo na nagradu, što znači da organizator nije dužan da preda nagradu i oslobođen je svih obaveza prema pobedniku. Organizator zadržava pravo da odbije dodelu nagrade pobedniku u slučaju nepotpunih, netačnih ili netačnih podataka (starost, adresa prebivališta).

Pravila

Za pravila učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!