Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Konkurs traje od 3.septembra do 12. septembra 2021. godine.

Nagrade:

  1. nagrada – vaučer za kupovinu električnog trotineta u vrednosti od 60.000 din.
  2. nagrada – vaučer za kupovinu bicikla u vrednosti od 40.000 din.
  3. nagrada – vaučer za kupovinu rolera u vrednosti od 20.000 din.

Učesnici

Učesnici konkursa mogu biti svi građani Republike Srbije – korisnici društvene mreže Instagram.

Ukoliko su pobednici konkursa maloletna lica, prilikom preuzimanja nagrada potrebno je prisustvo roditelja ili staratelja.

Učešće na konkursu nije dozvoljeno članovima Komisije za izbor pobednika, kao i članova njihove uže porodice (roditelj, supružnik, deca, sestre i braća).

Oglasi

Uslovi i pravila učešća

Konkurs je organizovan na zvaničnoj stranici društvene mreže Instagram Grada Beograda (https://www.instagram.com/grad_beograd/).

Učešće na konkursu je moguće postavljanjem fotografije na lični Instagram profil učesnika, uz obeležavanje „tagovanje“ Instagram profila grada Beograda – @grad_beograd i obeležavanjem fotografije oznakom #mobilnostzazdravlje.

Uslovi za fotografije:
Fotografije moraju biti originalne i napravljene na teritoriji grada Beograda, a učesnici konkursa mogu biti svi građani Republike Srbije – korisnici društvene mreže Instagram.
Fotografije svojim sadržajem treba da budu usklađene sa temom Evropske nedelje mobilnosti „Održiva mobilnost za zdraviji život“ (primer: korišćenje javnog prevoza, vožnja bicikla, trotineta, rolera, pešačenje i drugi vidovi nemotorizovanog prevoza). Pobednici konkursa su u obavezi da po zahtevu organizatora dostave originalnu fotografiju u elektronskom obliku, minimalne rezolucije 3456×2304 piksela.
Broj fotografija jednog korisnika nije ograničen, a kako bi fotografije bile vidljive na profilu grada Beograda, svi učesnici tokom trajanja konkursa moraju svoje lične profile učiniti javnim (opcija PUBLIC). Svi učesnici na konkursu su dužni da obezbede saglasnost lica koje se nalaze na fotografijama pre postavljanja na društvenu mrežu Instagram.

Autorska prava

Autori fotografija tagovanjem Instagram profila grada Beograda i obeležavanjem fotografije oznakom (heštag) prihvataju pravila učešća na Konkursu i saglasni su sa daljom distribucijom, publikovanjem i korišćenjem fotografija od strane organizatora Konkursa.

Oglasi
Oglasi

Učestvovanjem sa fotografijom učesnik automatski izjavljuje da je to originalno delo i da je jedini vlasnik autorskih prava. Učestvovanjem u nagradnom konkursu, učesnici zadržavaju potpuno autorsko pravo na fotografije, ali isto tako dozvoljavaju organizatoru punu, besplatnu, neopozivu, stalnu, ne-ekskluzivnu licencu širom sveta i prava korišćenja.

Odabir pobednika

Odluku o izboru pobednika konkursa doneće Komisija za sprovođenje javnog konkursa, koju obrazuje SKGO i koju će činiti predstavnici grada Beograda, Delegacije Evropske unije, UNDP i SKGO.

Najbolje rangirane fotografije biće izložene u štampanom obliku na javnoj površini u gradu Beogradu u periodu od 16. do 22. septembra 2021. godine. Nagrade pobednicima će biti uručene tokom trajanja manifestacije Evropska nedelja mobilnosti.

Realizacija nagrade

Organizator će objaviti imena i prezimena na svojim društvenim mrežama.

Nakon odabira dobitnika i slanja nagrada, a najkasnije 3 meseca od dana pisanog dokaza o prijemu nagrade, organizator će izbrisati lične podatke dobitnika.

Pravila

Za pravila konkursa klikni OVDE