Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Infostud nagradna traje u periodu od 01.03.2022. godine do 31.03.2022. godine., a organizuje se za vreme trajanja istraživanja brenda poslodavaca.

Nagrade:

 1. nagrada: 1 x Produženi velnes vikend na Zlatiboru za 2 osobe u Hotelu Mona (smeštaj
  je na bazi polupansiona, bez ogranizovanog prevoza do i sa odredišta. Tržišna vrednost
  nagrade je oko 55.000 RSD)
 2. nagrada: 1 x Pametni sat Amazfit GTS 2E (tržišne vrednosti oko 19.000 RSD)
 3. nagrada: 1 x Panasonic bežične slušalice (tržišne vrednosti oko 10.000 RSD)
 4. nagrada: 10 x paket iznenađenja sajta Poslovi Infostud (tržišne vrednosti oko 1.500 RSD po paketu)

Pravo učešća

Pravo učešća u Konkursu imaju svi državljani Republike Srbije, starosti preko 18 godina, koji popune anketu i ostave svoj kontakt za učešće u nagradnom konkursu.

Da bi učesnik koji ispunjava uslove iz prethodne rečenice mogao biti nagrađen, neophodno je da ostavi kontakt podatke (ime, prezime, grad, email ili broj telefona) kako bi mogao biti kontaktiran ukoliko bude izabran među 13 nagrađenih.

U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, kao i najbliži srodnici.

Oglasi

Opis

VRH POSLODAVAC istraživanje na infostud.com ima za cilj da otkrije ko su najpoželjniji poslodavci na domaćem tržištu rada, kao i kako treba da izgleda idealan poslodavac po mišljenju kandidata. Učestvovanjem u istraživanju doprinosite unapređenju uslova na tržištu rada u Srbiji.

Kako bi se proces istraživanja učinio zanimljivijim, za ispitanike koji odgovore na sva pitanja u anketnom upitniku i upišu se za nagradni konkurs na kraju upitnika su se obezbedile nagrade.

Kako učestvovati?

 1. Popuni anketu istraživanja brenda poslodavaca u Srbiji na poslovi.infostud.com
 2. Na kraju upitnika obavezno popuni svoje kontakt podatke (ime, prezime, grad, email ili broj telefona)

Napomene:

 • U slučaju da organizator ne prikupi planirani broj upisa do napisanog roka, zadržava pravo da produži istraživanje i trajanje nagradnog konkursa najdalje do 2 nedelje od prvobitno naznačenog datuma trajanja istraživanja.
 • Učešćem u nagradnom konkursu, dobitnici nagrada su saglasni da se njihovo ime, prezime i mesto stanovanja mogu od strane organizatora objaviti u svrhu javne objave dobitnika, a u cilju transparentnosti nagrađivanja. Podaci neće biti korišteni u druge svrhe.

Odabir i objava dobitnika

13 srećnih dobitnika biće nasumično izvučeni do 08.04.2022. godine putem softvera za randomizaciju, odnosno nasumičnim odabirom učesnika nagradnog konkursa.

Nagrađeni ispitanici biće javno objavljeni na sajtu poslovi.infostud.com i startuj.com najkasnije do 15.04.2022.godine, i lično o tome obavešteni, mejlom ili telefonski. Produženje trajanja istraživanja može odgoditi odabir nagrađenih dobitnika, a najdalje 2 nedelje od prvobitno naznačenih datuma odabira.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Troškove slanja poklona na adresu dobitnika snosi organizator.

U slučaju da organizator u periodu od 2 radna dana od trenutka izbora dobitnika ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom nagrade putem kontakt telefona i kontakt mejl adrese, kao i ukoliko dobitnik ne dostavi tražene ili ostavi pogrešne podatke, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku koji će biti naknadno izvučen.

Pravila i učestvovanje

Infostud nagradna igra Vrh poslodavac traje do 31.03.2022, a za učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!