Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Novi IMLEK nagradni konkurs potraži na stranici
>IMLEK nagradni konkurs <

IMLEK nagradni konkurs počinje 9.7.2021. godine u 17:00 časova i završava se 23.7.2021. godine u 20:00 časova

Nagrade su:
70 x Jungle energy coffee paketa proizvoda

Pravo učešća na nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Nagradni konkurs se organizuje i sprovodi putem Instagram stranice Organizatora – flert_caffelatte i Facebook stranice Organizatora flert.kafica, na teritoriji Republike Srbije.

Oglasi

Da bi lice učestvovalo na nagradnom konkursu potrebno je da podnese svoju prijavu putem Instagram ili Facebook naloga, tako što će u periodu trajanja Nagradnog konkursa:
1. zapratiti Instagram stranicu flert_caffelatte ili Facebook stranicu – flert.kafica
ili
2. napisati u komentaru objavljenog posta za Nagradni konkurs na Instagram stranici – flert_caffelatte ili Facebook stranici flert.kafica, na koji način se razbuđuje ujutru

O dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika, a o dodeljivanju nagrada na nagradnom konkursu odlučivaće žiri određen od strane organizatora koji se sastoji od 5 članova. Žiri će odlučiti o dodeljivanju 35 nagrada nedeljno odnosno ukupno 70 nagrada tokom trajanja Nagradnog konkursa.

Učesnici će biti obavešteni o odluci žirija putem Instagram stranice flert_caffelatte, kao i Facebook stranice flert.kafica, u komentaru ispod objave nagradnog konkursa, u roku od jednog dana po proteku nedelje za koju se vrši rangiranje učesnika na Nagradnom konkursu.

Označavanjem („tag“) ili imenovanjem („mention“) korisničkih imena dobitnika, u komentaru na objavu nagradnog konkursa, smatraće se da su učesnici obavešteni o rezultatima Nagradnog konkursa i odluci žirija.

Učesnici, koji su označeni/imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 5 dana od dana objave odluke žirija, dostave Organizatoru svoje podatke direktnom porukom („direct message“-„DM“) na Instagram nalog flert_caffelatte ili u inbox na Facebook nalog flert.kafica, radi isporuke nagrada, i to sledeće podatke:
ime i prezime
kontakt telefon
adresa i mesto stanovanja

Ukoliko se učesnik ne odazove u propisanom roku i/ili ne dostavi sve, potpune i tačne podatke, kao i ako ne ispunjava uslove iz ovih Pravila, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku koji bude odabran od strane žirija.

Oglasi

Za pravila klikni OVDE