Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

IMLEK nagradna igra/nagradni konkurs traje od 05.06.2024. godine u 12:00 časova do 10.06.2024. godine u 20:00 časova.

Nagrade:

 • 5 x Imlek paket koji se sastoji od:
  • 1 x Moja Kravica pavlaka za kuvanje 10%mm
  • 1 x Moja Kravica pavlaka za kuvanje 20%mm
  • 2 x Danubius paste
  • 2 x Moja Kravica krpe

Ukupan broj nagrada: 5

Pravo učešća:

Pravo učešća na nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Pravo učešća na nagradnom konkursu nemaju zaposlena lica kod organizatora, ili bilo kog drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju nagradnog konkursa odnosno bilo koje lice koje odlučuje o dodeljivanju nagrada, kao i članovi uže porodice ovih lica (supružnici, vanbračni partneri, deca, roditelji i druga lica koja sa njima žive na istoj adresi).

Oglasi

Kako učestvovati:

Da biste ostvarili pravo na učešće u konkursu potrebno je da:

 1. Lajkujete objavu na linku www.instagram.com/p/C71HNEVRx1c/
 2. Zapratite @moja__kravica profil
 3. U komentarima Instagram objave na linku www.instagram.com/p/C71HNEVRx1c/ tagujete jednu osobu koja vas podseća na omiljenu pastu i napišete zašto

Odabir dobitnika:

O dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika (kriterijum). O dodeljivanju nagrada na nagradnom konkursu odlučivaće žiri određen od strane organizatora koji se sastoji od 5 članova.

Objava i obaveštenje dobitnika

Učesnici će biti obavešteni o odluci žirija i dodeljivanju nagrada putem Instagram stranice organizatora moja__kravica, u komentaru ispod objave nagradnog konkursa nakon završetka nagradnog konkursa, a najkasnije u roku od 5 radnih dana.

Označavanjem („tag“) ili imenovanjem („mention“) korisničkih imena dobitnika, u komentaru na objavu nagradnog konkursa smatraće se da su učesnici obavešteni o rezultatima nagradnog konkursa i odluci žirija.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada:

Učesnici, koji su označeni/imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 5 dana od dana objave odluke žirija, dostave organizatoru svoje podatke direktnom porukom na nalog moja__kravica, radi isporuke nagrada, i to sledeće podatke:

 • Ime i prezime
 • Kontakt telefon
 • Adresa i mesto stanovanja

Nagrade će biti isporučene putem pošte ili kurirske službe o trošku organizatora. Dobitnicima sa prebivalištem na teritoriji AP Kosovo i Metohija, nagrade će biti uručene u regionalnom centru zaduženom za distribuciju nagrada na teritoriji grada Niša, a prema dogovoru sa dobitnicima.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite @moja__kravica.

Za pravila konkursa kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!