Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Imlek nagradna igra/konkurs s počinje 20.06.2023. godine u 12:00 časova i završava se 29.06.2023. godine u 20:00 časova.

Nagrade:

  • 5 x dva para čarapa i paket proizvoda Imlek Protein šejk

Ukupan broj nagrada: 5

Pravo učešća

Pravo učešća na nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Pravo učešća na nagradnom konkursu nemaju zaposlena lica kod Imleka, ili bilo kog drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju Nagradnog konkursa odnosno bilo koje lice koje odlučuje o dodeljivanju nagrada, kao i članovi uže porodice ovih lica (supružnici, vanbračni partneri, deca, roditelji i druga lica koja sa njima žive na istoj adresi)

Oglasi

Kako učestvovati?

  1. Zapratiti Instagram stranicu Imleka @imlek.protein
  2. Objavljenu fotografiju nagradnog konkursa na Instagram stranici @imlek.protein označi sa „sviđa mi se“ (like)
  3. U komentaru objavljene fotografije na @imlek.protein označi (taguj ) svog para za gym i na kreativan način napiši zašto ćete baš vi da pokidate trening!

Nagrađuje se najkreativnije odgovore!

Odabir dobitnika

O dodeljivanju nagrada na nagradnom konkursu odlučivaće žiri određen od strane Imleka koji se sastoji od pet članova. Žiri će odlučiti o dodeljivanju ukupno 5 nagrada.

Odabraće se 5 najkreativnijih odgovora koji stiču pravo na po jednu nagradu koja se sastoji od dva para čarapa i paketa proizvoda Imlek Protein šejk.

Obaveštenje dobitnika

Učesnici će biti obavešteni o odluci žirija i dodeljivanju nagrada putem Instagram stranice organizatora @imlek.protein, u komentaru ispod objave nagradnog konkursa i putem objave priče (storya), nakon završetka nagradne igre, a najkasnije u roku od 5 radnih dana.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Učesnici, koji su označeni/imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 5 dana od dana objave odluke žirija, dostave Imleku svoje podatke direktnom porukom na nalog imlek.protein (ime i prezime, kontakt telefon, adresa i mesto stanovanja)

Nagrade će biti isporučene putem pošte ili kurirske službe o trošku organizatora. Dobitnicima sa prebivalištem na teritoriji AP Kosovo i Metohija, nagrade će biti uručene u regionalnom centru zaduženom za distribuciju nagrada na teritoriji grada Niša, a prema dogovoru sa dobitnicima.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti 20.06. u 12:00 časova Imlek instagram profil @imlek.protein

Imlek nagradna igra traje do 29.06.2023., a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!