Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Imlek nagradna igra traje od 10.10.2022 od 12 časova do 17.10.2022 u 20 časova

NAPOMENA: Imlek konkurs počinje 10. oktobra 2022

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Nagrade:

  • 6 x jednomesečna članarina teretane Kočović
  • 6 x poklon paket koji se sastoji od Imlek Protein peškira i proizvoda Imlek Protein šejka

Pravo učešća

Pravo učešća na nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Pravo učešća na Nagradnom konkursu nemaju zaposlena lica kod organizatora, ili bilo kog drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju Nagradnog konkursa odnosno bilo koje lice koje odlučuje o dodeljivanju nagrada, kao i članovi uže porodice ovih lica (supružnici, vanbračni partneri, deca, roditelji i druga lica koja sa njima žive na istoj adresi).

Kako učestvovati?

  1. Zapratiti Instagram stranicu @imlek.protein
  2. Podeliti („share“) priču („story“) u formi priče („story“) na svom profilu prethodno objavljenu i istaknutu („highlights“) na stranici imlek.protein, na kojoj će označiti („tag“) jednu osobu i na kreativan način prikazati odgovor zašto ne preskaču trening i to u formi: nepreskačem razlog/occasion
  1. Na objavljenoj priči („story“) označiti („tag“) ili imenovati („mention“) imlek.protein zvaničnu Instagram stranicu @imlek.protein

Odabir dobitnika

O dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika (kriterijum), a o dodeljivanju nagrada odlučivaće žiri određen od strane organizatora koji se sastoji od 5 članova.

Objava dobitnika

Učesnici će biti obavešteni o odluci žirija i dodeljivanju nagrada putem Instagram stranice Organizatora imlek.protein, u komentaru ispod objave nagradnog konkursa i putem objave priče („story“), nakon završetka nagradnog konkursa, a najkasnije u roku od 5 radnih dana

Obaveštenje dobitnicima

Označavanjem („tag“) ili imenovanjem („mention“) korisničkih imena dobitnika, u komentaru na objavu Nagradnog konkursa i objavi priče („story“), smatraće se da su učesnici obavešteni o rezultatima Nagradnog konkursa i odluci žirija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodela nagrada

Učesnici, koji su označeni/imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 5 (pet) dana od dana objave odluke žirija, dostave Organizatoru svoje podatke direktnom porukom („direct message“- „DM“) na nalog imlek.protein, radi isporuke nagrada, i to sledeće podatke:

  • ime i prezime – svi dobitnici
  • kontakt telefon – svi dobitnici
  • adresa i mesto stanovanja – dobitnici poklon paketa
  • datum rođenja – dobitnici jednomesečne članarine Kočović teretane

Nagrade, tačnije poklon paketi, će biti isporučeni putem pošte ili kurirske službe o trošku
Organizatora. Dobitnicima sa prebivalištem na teritoriji AP Kosovo i Metohija, poklon paketi će biti uručeni u regionalnom centru zaduženom za distribuciju nagrada na teritoriji grada Niša, a prema dogovoru sa dobitnikom.

Nagrada u vidu jednomesečne članarine Kočović teretane će se iskoristiti direktno u teretani, odazivom dobitnika u jednoj od teretana.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite od 10.oktobra www.instagram.com/imlek.protein

Imlek nagradna igra počinje 10.10.2022, a za pravila kliknite OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!