Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nagradni konkurs organizira Hotel Club A Kopaonik.

Nagrada uključuje sledeće:
– Četiri noćenja za celu porodicu (roditelji i deca)
– Polupansion na bazi bogatog švedskog stola
– Spa & wellness
– Igraonica za decu – Besplatan wifi

Šta je potrebno da uradite?

Traže se zabavne zimske fotke ili video snimke vaših kul klinaca na skijama, bordu, sankama ili možda na klisku?
Fotku / video možete poslati u inbox Hotel Club A Kopaonik Facebook / Instagram stranice ili jednostavno postavite na svoj FB ili IG profil uz tag #kulkopklinci i #hotelcluba, ukoliko ovako postavljete sadržaj obavezno tagujte Hotel Club A. Rok za slanje foto / video sadržaja je od 10.12.2019. do 15.12.2019. godine.

Oglasi

Dalji tok nagradnog konkursa Sve fotografije, video snimke, GIF-ove ili Boomerange koje se primi postaviće se u specijalan “Kul Kop Klinci” album na Facebook stranici 16.12.2019 u podne. Nakon toga sledi glasanje od 16. do 21. decembra u ponoć. Posetioci stranice moći će da glasaju za najbolju fotku / video iz albuma putem “lajka” u albumu. Fotka ili video sa sa najviše lajkova osvaja nagradu – Produženi vikend za celu porodicu u Hotelu Club A.

Ovo je takođe bitno!

Jedna osoba može učestvovati samo sa jednom fotografijom / video sadržajem. U nagradnu igru ulazi fotografija / video koja je prva poslata, a svaka sledeća na kojoj je ista osoba, neće biti prihvaćena. Korišćenje aplikacija za automatsko sakupljanje lajkova strogo je zabranjeno, a svako kod koga naš tim primeti korišćenje sličnih aplikacija, trajno će biti isključen iz ove, ali i iz svake sledeće nagradne igre i biće blokiran na našim profilima.

Za igranje i pravila klikni OVDE

Oglasi
Oglasi