Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Nagradni konkurs organizira Hotel Club A Kopaonik.

Nagrada uključuje sledeće:
– Četiri noćenja za celu porodicu (roditelji i deca)
– Polupansion na bazi bogatog švedskog stola
– Spa & wellness
– Igraonica za decu – Besplatan wifi

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Šta je potrebno da uradite?

Traže se zabavne zimske fotke ili video snimke vaših kul klinaca na skijama, bordu, sankama ili možda na klisku?
Fotku / video možete poslati u inbox Hotel Club A Kopaonik Facebook / Instagram stranice ili jednostavno postavite na svoj FB ili IG profil uz tag #kulkopklinci i #hotelcluba, ukoliko ovako postavljete sadržaj obavezno tagujte Hotel Club A. Rok za slanje foto / video sadržaja je od 10.12.2019. do 15.12.2019. godine.

Dalji tok nagradnog konkursa Sve fotografije, video snimke, GIF-ove ili Boomerange koje se primi postaviće se u specijalan “Kul Kop Klinci” album na Facebook stranici 16.12.2019 u podne. Nakon toga sledi glasanje od 16. do 21. decembra u ponoć. Posetioci stranice moći će da glasaju za najbolju fotku / video iz albuma putem “lajka” u albumu. Fotka ili video sa sa najviše lajkova osvaja nagradu – Produženi vikend za celu porodicu u Hotelu Club A.

Ovo je takođe bitno!

Jedna osoba može učestvovati samo sa jednom fotografijom / video sadržajem. U nagradnu igru ulazi fotografija / video koja je prva poslata, a svaka sledeća na kojoj je ista osoba, neće biti prihvaćena. Korišćenje aplikacija za automatsko sakupljanje lajkova strogo je zabranjeno, a svako kod koga naš tim primeti korišćenje sličnih aplikacija, trajno će biti isključen iz ove, ali i iz svake sledeće nagradne igre i biće blokiran na našim profilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za igranje i pravila klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA