HiPP nagradna igra počinje 11/09/2018. godine i traje do 10/10/2018. godine. Poslednji rok za učestvovanje u nagradnoj igri je 10/10/2018. do 16:00 časova, a izvlačenje je istog dana u 17:00 časova.

Izvučenim učesnicima, odnsno dobitnicima dodeljuju se sledeće nagrade:
I nagrada – dva dobitnika, vaučer u vrednosti od 48.000,00 dinara za opremanje dečije sobe u robnoj kući Forma Ideale – po specifikaciji koja je prilog I i čini sastavni deo ovih pravila
II nagrada – tri dobitnika, vaučer u vrednosti od 12.000,00 dinara za kupovinu sedišta za automobil u dečijim radnjama Aksa, po specifikaciji koja je prilog II i sastavni deo ovih pravila
III nagrada – deset dobitnika, vaučer u vrednosti od 6.000,00 dinara za kupovinu HIPP proizvoda u dečijim radnjama Aksa, po specifikaciji koja je prilog III i sastavni deo ovih pravila.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica državljani i/ili rezidenti Republike Srbije koja su kupila bilo koja dva proizvoda iz asortimana Hipp kozmetike, osim zaposlenih lica u privrednom društvu priređivača nagradne igre, ili bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova. Priređivač zadržava pravo da, po sopstvenom nahođenju, izvrši proveru gore navedenih činjenica, u skladu s propisima.

Oglasi

Nakon obavljene kupovine u bilo kom maloprodajnom objektu, učesnik u nagradnoj igri je potrebno da pošalje SMS na broj 4114, sledećeg sadržaja: HIPP_Ime i Prezime_ Broj Računa. Cena SMS zavisi od mobilne mreže pretplatnika i jednaka je iznosu standardne poruke u redovnom domaćem saobraćaju u toj mreži.
Na primer: HIPP_NikolaNikolic_5136947
U nagradnoj igri učestvuju proizvodi iz asortimana Hipp kozmetike.

Nagrade se dodeljuju po principu jedan izvučeni učesnik dobija jednu nagradu, tako da se prvo izvlače dobitnici treće nagrade, zatim dobitnici druge nagrade i na kraju dobitnici prve nagrade.
Za nagrade jemči privređivač i one ne mogu biti zamenjene za novac.
Čuvajte fisklani račun!


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA