Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Henkel nagradni konkurs održava se od 29.11.2021. godine do nedelje, 5.12.2021. godine sa završetkom u 17:00 časova, uključujući oba datuma

Nagrade:

  • 3 x: Henkel Bref paket proizvoda

Pravo učestvovanja

Na konkursu mogu da učestvuju su državljani Srbije i imaju prebivalište u Srbiji stariji od 18 godina.

Na konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora, marketinških i PR agencija koje učestvuju u promociji nagradne igre, kao i članova njihovih porodica (deca, roditelji i supružnici).

Kako učestvovati u Henkel konkursu?

Na Henkel Instagram stranici u okviru posta namenjenog nagradnom konkursu je postavljen zadatak da se u polju namenjenom za komentare objave napiše na koji način učesnici održavaju svežinu u kupatilu.

Oglasi

Od učesnika se očekuje da na što zanimljiviji način odgovore na postavljeni zadatak.

Komentar se mora postaviti sa privatnog naloga, nije dozvoljeno postavljati sa lažnih (nevažećih) naloga.

Odabir dobitnika

Žiri će razmatrati sve odgovore koje ispunjavaju kriterijume i proglasiti pobednika isključivo na osnovu kreativnosti/zanimljivosti.

Broj lajkova na komentare koji učestvuju u konkursu neće biti uzet u obzir od strane žirija, pri izboru dobitnika. Dobitnici će biti kontaktirani putem direktne poruke, na ličnom Instagram profilu uz informacije o primopredaji nagrade.

Oglasi
Oglasi

Preuzimanje nagrada

Dobitnik je u obavezi da u roku od 24 sata od proglašenja dobitnika, Henkel-u odgovori na istu i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom roku (24 časa) ne obavesti Henkel o prihvatanju nagrade, gubi pravo na dobijenu nagradu i žiri bira sledećeg dobitnika po istim pravilima.

Ukoliko dobitnik nije sa teritorije Beograda, dužan je da po svoju nagradu dođe na naznačeno mesto u Beogradu ili će mu nagrada biti isporučena na kućnu adresu.

Učestvovanje i pravila

Za pravila i učestvovanje klikni OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!