Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Heineken nagradni konkurs traje od 13. do 26. jula 2017. godine. Heineken Lovefest će biti održan u Vrnjačkoj Banji od 3. do 5. avgusta pod sloganom Next level.

10 najkreativnijih učesnika osvojiti po dva kompleta karata

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Za učešće u nagradnom konkursu potrebno je da učesnik slika ili snimi svoj doživljaj muzike uz novu Heineken bocu ili limenku, sa logom Lovefest-a, i podeli ga na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter uz #LiveYourMusicAtLovefest. Nova specijalna serija pakovanja lansirana je u sklopu Heineken® LIVE YOUR MUSIC kampanje, uz želju da obraduje i ohrabri potrošače da otvore svoj svet poneseni strašću prema muzici i da svoju muziku zaista i žive.

Pobednici ovog nagradnog konkursa imaće slobodan ulaz za dnevne Heineken® žurke na kojma ih očekuje vrhunska muzika, zabava i sjajan provod. Novo pakovanje potrošači mogu naći u svim trgovinskim lancima širom Srbije.

„Nakon Exit festivala, Heineken® nastavlja svoju muzičku avanturu uz želju da podeli strast prema muzici sa svojim potrošačima i ohrabri sve zaljubljenike dobrog bita da slobodno žive svoju muziku gde god da se nalaze. Heineken® vas poziva da probudite sva svoja čula kroz savršen spoj muzike i savremene tehnologije aktivacija koje smo za vas spremili na samom festivalu. Pokažite svoju kreativnost i osvojite komplete karata za jedan od najboljih muzičkih festivala elektronske muzike u Evropi“, izjavila je Tijana Domanović, Heineken® brend menadžer.

Pre i tokom trajanja Heineken® Lovefest-a, potrošači će imati priliku da osvoje i dodatne nagrade, jer je Heineken® pripremio i brojna iznenađenja, a najveće ljubitelje muzike očekuje i put na jedan od najvećih klabing festivala u Amsterdamu u oktobru.
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA