2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Heineken nagradni konkurs „Probaj i osvoji!“ počinje 13.03.2023. godine u 00:00 časova i završava se dana 23.04.2023. godine u 23:59 časova na sajtu probajiosvoji.rs

Nagrade:

 • 5 x Heineken iskustvo
  • produženi vikend u Amsterdamu koji obuhvata: 3 dana (četvrtak – subota)
  • avionske karte i prevoz aerodrom – hotel – aerodrom
  • smeštaj u hotelu na dve noći sa doručkom, organizovana dva ručka i dve večere (plaćeni obroci, 5 pića po obroku i porcija hleba) city tour
  • poseta Heineken muzeju i izlet Mala Holandska tura
  • obilazak Zaanse Schans i Volendam
  • slobodno vreme za samostalan obilazak grada.
 • 50 x Heineken Silver dukserica
 • 100 x Heineken Silver rashladnu torba
 • 200 x Heineken Silver bocu za vodu
 • 300 x Heineken Silver naočare za sunce

Ukupan broj nagrada: 651

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pravo učešća

Pravo učešća imaju lica koja su navršila 18 godina života, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Pravo učešća na Konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca.

Heineken pakovanja koja učestvuju na konkursu

 • 0,5L limenka (Heineken Original i Heineken Silver)
 • 0,4l povratna boca Heineken Original
 • 0,25L nepovratna boca (Heineken Original, Heineken 0.0 i Heineken Silver)
 • 0,33l limenka (Heineken Original, Heineken 0.0 i Heineken Silver)

Kako učestvovati?

 1. U Idea, Roda i Mercator prodajnim objektima kupi 3 piva robne marke Heineken, od kojih najmanje 1 pivo mora biti robne marke Heineken Silver
 2. Sačuvaj fiskalni račun od kupovine na kojem je vidljivo da je izvršena kupovina piva Heineken kao i PFR broj računa
 3. Poseti veb sajt www.probajiosvoji.rs
 4. Registruje se na veb stranici (popuni sledeće podatke: Ime i prezime, JMBG, Adresa stanovanja, mesto i poštanski broj, broj mobilnog telefona, E-mail adresu i šifru naloga)
 5. Verifikuje svoju e-mail adresu, odnosno aktiviraj svoj profil, klikom na link iz e-mail poruke
 6. Unesi PFR broj računa i pošalje sliku računa
 7. Odigra kviz kako bi mogao da osvojiš poene za rangiranje na Rang listi

Napomene:

 • Podaci uneti pri prvoj registraciji se sistematski pamte, pa nije potrebno da isti učesnik pri drugom i svakom narednom pristupu veb stranici ponovo unosi ranije navedene podatke, osim e-mail adrese i šifre
 • U glavnom meniju se nalazi dugme „Probaj i osvoji“ i klikom na to dugme otvara se stranica za unošenje Koda. Kod je potrebno uneti u naznačena polja.
 • Učesnik može, za vreme trajanja nagradne igre da unese neograničen broj ispravnih Kodova i tako steći
  uslov za učestvovanje u Kvizu
 • Svaki Kod može da bude iskorišćen samo jednom. Ukoliko Učesnik pokuša da ponovo iskoristiti već uneti Kod, na ekranu će izaći poruka da je kod neispravan. Nasumično unošenje kodova predstavlja osnov za privremenu ili trajnu diskvalifikaciju iz takmičenja.

Kako igrati nagradni kviz

 • Učesnik odgovara na 1 pitanje za koje ima 10 sekundi na raspolaganju 3 ponuđena odgovora od kojih je samo jedan tačan odgovor. Učesnik bira odgovor klikom na jedan od tri ponuđena odgovora.
 • Svaki tačan odgovor vredi jedan poen.
 • Učesniku je preostalo vreme koje ima na raspolaganju za izbor odgovora prikazano u obliku sata koji odbrojava unazad od 10 do 0.
 • U slučaju da Učesnik ne odgovori u roku od 10 sekundi, smatraće se kao da je netačno odgovorio.
  Učesniku će se po isteku desete sekunde automatski završiti partija Kviza.
 • Po završetku Kviza, učesnik dobija informaciju da li je tačno odgovorio na pitanje a poen će biti dodat na njegov profil tek nakon validacije, a kojim se na „Rang listi“ rangira za nagradu.

Rang lista

Na stranici „Profil“ učesnik može pronaći broj osvojenih bodova (ukupan broj bodova osvojen u svim partijama Kviza), poziciju na Rang listi kao i koliko bodova ima prvi sledeći bolje plasirani Učesnik na Rang listi.

Odabir pobednika

Po isteku konkursa dobitnici nagrade se određuju na osnovu bodova koje učesnik skupi učestvujući u Kvizu. U slučaju da dva ili više učesnika imaju isti broj bodova, prednost u rangiranju ima učesnik koji je prvi ostvario taj broj bodova.

Isto fizičko lice može osvojiti samo jednu nagradu, bez obzira na to sa koliko različitih profila je poslao odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava pobednika

Spisak učesnika, koji su proglašeni kao dobitnici, će biti objavljen putem Web stranice na stranici „Lista dobitnika“ u roku od 24 časa od trenutka završetka Konkursa kao i na drugi način za koji organizator smatra da je potrebno uključujući i sve medije (štampani, elektronski, itd).

Obaveštavanje pobednika

Učesnici, koji budu proglašeni za dobitnike glavnih i ostalih nagrada, biće kontaktirani u roku od 15 radnih dana od objave rezultata na Rang listi putem e-maila/SMS-a koje su Učesnici dostavili prilikom registracije.

Kontaktirani Učesnici imaju rok od 3 dana da odgovorom na obaveštenje potvrde da prihvataju nagradu kao i da potvrde svoje lične podatke: ime, prezime, adresu stanovanja, JMBG i broj telefona.

Ukoliko Učesnik ne odgovori na obaveštenje u roku od 3 dana organizator će još jednom pokušati da kontaktira učesnike putem broja tefefona, koji su Učesnici dostavili prilikom registracije, a u cilju prikupljanja podataka za dodelu nagrade.

Ukoliko u navedenom roku Učesnik, koji bude proglašen za dobitnika, ne odgovori na obaveštenje ili ne dostavi tražene podatke smatraće se da isti ne prihvata nagradu.

Dodela nagrada

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika kurirskom službom, koja će kontaktirati dobitnike nagrada.

Isporuka nagrada je najkasnije 30 dana nakon obaveštenja.

Prilikom preuzimanja osvojene nagrade, dobitnik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid važećeg ličnog dokumenta iz kog je vidljivo ime, prezime i JMBG lica koje je prijavljeno prilikom obaveštavanja.

Pitanja i pomoć

Učesnici Heineken konkursa mogu postavljati pitanja u vezi sa konkursom na info mail probajiosvoji@gmail.com ili pozivom na broj 0800/100 155 Radno vreme korisničkog servisa je radnim danom od 09:00 do 17:00

Učestvovanje i pravila

Za prijavu poseti www.probajiosvoji.rs

Heineken nagradna igra traje do 23.04.2023., a za pravilnik klikni ovde
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

2 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
20/03/2023 19:09

Ne može da se učita slika računa tako da mi je propao račun

Bojana
17/03/2023 14:04

Isto polipan… zaobići ih u širokom krugu