Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Head&Shoulders konkurs „Budi Uvek Aktivan“ 06.09.2020 do 11.10.2020.

Nagrade su:
1 x 7-dnevni put na Kopaonik
2 x Garmin sat
10 x Sportvision vaučer u iznosu od 10.000 din

Na konkursu mogu učestvovati samo fizička lica stariji od 18 godina, vlasnici validnih otvorenih Instagram profila, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Konkurs je organizovan na Instagram društvenoj mreži i namenjen je korisnicima ove mreže koji poseduju lične aktivne Instagram profile koji moraju biti otvoreni, odnosno dostupni za javni pregled.

Oglasi

Radi učešća učesnik treba da:
1. u toku trajanja konkursa kupi (najmanje jedan) Head&Shoulders šampon ili regenerator u jednoj od Idea, Roda ili Merkator prodavnica na teritoriji Republike Srbije i sačuva do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov)
2. izradi i na svom otključanom instagram profilu postavi fotografiju ili video koji treba što kreativnije da odgovori na temu konkursa: „Pokaži nam kako aktivno provodiš svoje slobodno vreme!“ (okači sliku ili video tvoje omiljene rekreacije) i taguj @headandshouldersrs i @ideasrbija zajedno sa hashtag #BudiUvekAktivan
I treća lica osim učesnika se mogu pojavljivati na fotografiji/videu uz poštovanje teme konkursa. U navedenom slučaju učesnik garantuje da ima saglasnost da postavi fotografiju/video sa likom trećeg lica

Fotografija/video mora biti originalna i realna, istinita, sa temom konkursa, bez tekstova, logotipa, brendova ili bilo kojih drugih sadržaja koji bi mogli uključivati autorska prava koja ne pripadaju učesniku i mora se odnositi isključivo na temu konkursa.

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora izabraće najkreativnije fotografije/videa koji odgovaraju temi konkursa i isti osvajaju neku od 13 nagrada. Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti. Učesnici će biti obavešteni o dobijenim nagradama putem posta za objavu dobitnika na zvaničnom Instagram profilu Head&Shouldrs

Oglasi
Oglasi